back to top
25 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

25 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Επίσημα ο Γιοβάνοβιτς στην Εθνική ποδοσφαίρου

Διαβάστε επίσης

Και επίσημα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ο προπονητής της Εθνικής ποδοσφαίρου. Στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ μετά τις αρχαιρεσίες για την νέα της διοίκηση εγκρίθηκε η πρόσληψή του στον πάγκο της Εθνικής.

Φυσικά και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ξεκινήσει ήδη εδώ και ημέρες να εργάζεται πάνω στην Εθνική ομάδα απλώς όφειλε να ακολουθηθεί και η σημερινή τυπική διαδικασία.

Θυμίζουμε ότι αύριο το μεσημέρι, στις 12:00 ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα παρουσιαστεί από την ΕΠΟ σε συνέντευξη Τύπου στην οποία θα μιλήσει για την Εθνική Ελλάδος.

Μετά την ανακοίνωση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, η ΕΠΟ ανακοίνωσε την επιστροφή τριών ανθρώπων που έχουν υπηρετήσει το εθνόσημο της Εθνικής Ελλάδας ως ποδοσφαιριστές και πλέον θα έχουν ενεργό ρόλο στην ομάδα.

Πρόκειται για τον Βασίλη Τοροσίδη και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη που θα αναλάβουν ως Αθλητικοί Διευθυντές ενώ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος θα είναι συντονιστής Εθνικών Ομάδων.

Ο πρώτος μέτρησε 101 συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα όπου ήταν μέλος για 12 χρόνια (2007-2019). Ο δεύτερος είχε στα πόδια του 82 παιχνίδια με το εθνόσημο σε 9 χρόνια πορείας (2005-2014) ενώ ο τρίτος ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το EURO 2004 και είχε 22 συμμετοχές συνολικά με την Ελλάδα.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα