back to top
30.4 C
Athens
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, 2024

30.4 C
Athens
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Ολυμπιακός έχασε με 4-3 από τη Νότιγχαμ σε φιλικό αγώνα

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός πήρε επιθετικά καλό βαθμό, έχοντας τους Ζέλσον και Βέλντε σε μεγάλο βράδυ, αλλά η Νότιγχαμ τιμώρησε τις αμυντικές αδράνειες και πήρε τη φιλική νίκη με 4-3 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν καλό βαθμό στη δημιουργία, είχαν τους Ζέλσον (δύο γκολ) και Βέλντε (ένα γκολ) σε μεγάλο βράδυ, αλλά τα χάλασαν πίσω με τις αμυντικές τους αδράνειες και τιμωρήθηκαν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία επικράτησε 4-3 σε φιλικό παιχνίδι-γιορτή στο «Γ. Καραϊσκάκης». Πρόβλημα στις στατικές φάσεις για τους Πειραιώτες, κάτι που ασφαλώς πρέπει να βελτιώσει μέσα από τη δουλειά στις προπονήσεις.

Ανεπίσημο ντεμπούτο για Στάμενιτς με καλά δείγματα, καλά στοιχεία επιθετικά αλλά και ζητήματα στην ανασταλτική λειτουργία από την ομάδα του Μεντιλίμπαρ που έβγαλε αντίδραση και χαρακτήρα στο τέλος.

Εντυπωσιακές στιγμές και… συγκίνηση πριν την έναρξη του αγώνα με τις ευρω-κούπες στο χορτάρι διά χειρός των Μεντιλίμπαρ και Συλαϊδόπουλου, ενώ ο κόσμος ζήτησε τον Ποντένσε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη μέσα από συνθήματα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Κοστίνια (70’ Ροντινέι), Ρέτσος, Πιρόλα, Αποστολόπουλος (70’ Ορτέγκα), Στάμενιτς (62’ Μπακούλας), Έσε, Τσικίνιο, Μάρτινς, Μασούρας (70’ Βέλντε), Κωστούλας (70’ Γιάρεμτσουκ).

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ: Σελς, Αϊνα (82’ Τόφολο), Μουρίγιο (82’ Μιλένκοβιτς), Μπολί (75’ Ομομπαντιντέλε), Γουίλιαμς (82’ Μορέιρα), Σανγκαρέ (57’ Ντανίλο), Άντερσον (72’ Ζότα Σίλβα), Γκιμπς-Γουάιτ (57’ Ελάνγκα), Ντομίνγκες (57’ Χάντσον – Οντόι), Γέιτς, Γουντ (72’ Αβονίγι)

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα