30.7 C
Athens
Σάββατο, 24 Αυγούστου, 2024

30.7 C
Athens
Σάββατο, 24 Αυγούστου, 2024

Παγκόσμιο Κωπηλασίας: Στον τελικό Παπακωνσταντίνου και Φίτσιου

Διαβάστε επίσης

Συμμετοχή σε δύο ακόμη τελικούς θα έχουν τα ελληνικά «κουπιά» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καναδά.

Σήμερα, την πρόκριση για τον τελικό των αγωνισμάτων τους εξασφάλισαν ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου και η Ζωή Φίτσιου, στο σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών και γυναικών αντίστοιχα. Η Φίτσιου προκρίθηκε με τον καλύτερο χρόνο από τα έξι πληρώματα που θ’ αγωνιστούν στον τελικό και ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου, με τον δεύτερο καλύτερο… κάτι που δημιουργεί προσδοκίες για βάθρο.

Συγκεκριμένα, ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης του Παρισιού πέρασε πρώτος τη γραμμή του φίνις στην 1η ημιτελική σειρά του σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών, σε χρόνο 6:49.82.

Πρόκειται για τη δεύτερη καλύτερη επίδοση, με τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη του Παρισιού Πολ Οντόνοβαν να φέρνει τον καλύτερο χρόνο ως πρώτος της 2ης ημιτελικής σειράς με 6:47.74. Ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου θ΄ αγωνιστεί στον τελικό αύριο, Σάββατο (24/8) (22:00 ώρα Ελλάδας) με στόχο να βρεθεί στο βάθρο.

Στο σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών η Ζωή Φίτσιου τερμάτισε πρώτη στην ημιτελική σειρά της με χρόνο 7:25.37, καλύτερη επίδοση και από τις δύο ημιτελικές σειρές. Η Ελληνίδα αθλήτρια θα αγωνιστεί στον τελικό αύριο, Σάββατο (24/8) στις 21:43 ώρα Ελλάδας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα