back to top
32.4 C
Athens
Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2024

32.4 C
Athens
Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2024

Η Χρυσή Διαμαντοπούλου αποσύρεται από την ενεργό δράση

Διαβάστε επίσης

Μετά από μια λαμπρή καριέρα που κράτησε σχεδόν δύο δεκαετίες, η διεθνής τερματοφύλακας Χρυσή Διαμαντοπούλου αποφάσισε να αποσυρθεί από το πόλο.
Η ανακοίνωση έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, βάζοντας τέλος σε μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στις πισίνες.

Η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με την Εθνική Πόλο Γυναικών σηματοδότησε την τελευταία της εμφάνιση ως πολίστρια σε οποιαδήποτε μεγάλη διοργάνωση, χαράζοντας έτσι τον επίλογο σε μια αξιομνημόνευτη καριέρα.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Διαμαντοπούλου:

«Η συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς αγώνες σημαίνει για εμένα το τέλος μιας διαδρομής περίπου 20 ετών. Είμαι ευγνώμων για όσα έχω ζήσει και για όλους τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και με έχουν βοηθήσει σε αυτή την πορεία.

Ο πρωταθλητισμός με έκανε καλύτερη, ενώ η τελευταία χρονιά μου χάρισε προκλήσεις αλλά και συνεργάτες που χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει. Ευχαριστώ το σωματείο μου, τον Ναυτικό όμιλο Βουλιαγμένης, για τη υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αυτή τη περίοδο καθώς και όσους με ενίσχυσαν και πίστεψαν στη προσπάθεια μου.

Το πόλο είναι για εμένα ο χώρος μέσα στον οποίο γαλουχήθηκα και εξελίχθηκα γι’αυτό θα έχει για πάντα ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα