back to top
32.2 C
Athens
Τετάρτη, 28 Αυγούστου, 2024

32.2 C
Athens
Τετάρτη, 28 Αυγούστου, 2024

Κώστας Μπακογιάννης: Δημιουργείται η εντύπωση πως ο Δήμος Αθηναίων είναι ακέφαλος

Διαβάστε επίσης

Νέες βολές κατά του Δημάρχου Αθηναίων εξαπέλυσε ο επικεφαλής του συνδυασμού Αθήνα Ψηλά Κώστας Μπακογιάννης στην τοποθέτησή του, λίγο νωρίτερα, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που βρίσκεται σε εξέλιξη. ” Η πολιτική του αυτόματου πιλότου φτάνει στα όριά της” τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: ” Θα ήθελα να μεταφέρω  την αγανάκτηση των πολιτών. Τους δημιουργείται η εντύπωση πως ο δήμος είναι ακέφαλος, πως έχει αποσυρθεί”.
Ο κ. Μπακογιάννης χαρακτήρισε απογοητευτική την εικόνα στο πράσινο, ανέφερε ότι έχουν αυξηθεί τα τραπεζοκαθίσματα και οι καταγγελίες για ηχορύπανση αλλά και τα διπλοπαρκαρισμένα οχήματα στο κέντρο της πόλης.
“Όλα αυτά συνθέτουν μια κακή εικόνα της πόλης. Κάνω έκκληση να ασχοληθούμε με όλα τα μικρά που κάνουν τα μεγάλα. Εκεί κρίνεται η αξιοπρέπεια των ανθρώπων” σημείωσε ο Κώστας Μπακογιάννης.
Ειδική αναφορά στον Θεόδωρο Μπεχράκη
Ξεκινώντας την τοποθέτησή του, ο επικεφαλής της Αθήνα Ψηλά έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Θεόδωρο Μπεχράκη. ” Πολυαγαπημένος φίλος και προσωπικότητα που ξεχώριζε για την ανθρωπιά, τη μαχητικότητα και το ήθος της. Υπηρέτησε τον δήμο, την πατρίδα και την παράταξή μας διαχρονικά. Είμαστε ευγνώμονες και θα μας λείψει η πάντοτε σωστή κουβέντα του” ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης.
Μάγδα Μπουλούκου
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα