back to top
32.2 C
Athens
Τετάρτη, 28 Αυγούστου, 2024

32.2 C
Athens
Τετάρτη, 28 Αυγούστου, 2024

Παναθηναϊκός: Φιλικό στη μνήμη της Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Διαβάστε επίσης

O Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόσυρση της φανέλας της Ρούξι Ντουμιτρέσκου στον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί 14 Σεπτεμβρίου (7μ.μ.) στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Η ανακοίνωση: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος διοργανώνει φιλικό αγώνα στη μνήμη της εμβληματικής αρχηγού Ρούξι Ντουμιτρέσκου, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου (7μ.μ.) στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» με αντίπαλο τα Βριλήσσια, σε ένα ματς που θα αποσυρθεί και επίσημα η φανέλα της.

Η αλησμόνητη Ρούξι Ντουμιτρέσκου θα παραμείνει για πάντα ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ιστορία του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού και ο Σύλλογος θα την τιμήσει με τον δικό του τρόπο.

Η διοίκηση του Συλλόγου αποφάσισε να διοργανώσει φιλικό ματς στο κλειστό της Λεωφόρου κόντρα στα Βριλήσσια, που ήταν η πρώτη ελληνική ομάδα που αγωνίστηκε η Ρούξι Ντουμιτρέσκου σε έναν ξεχωριστό αγώνα.

Στο περιθώριο της αναμέτρησης θα γίνει η απόσυρση της φανέλας της Ρούξι, η οποία θα πάει για πάντα στο πάνθεον των πράσινων θρυλικών μορφών που έχουν τιμήσει το «τριφύλλι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα τιμηθούν μέλη της οικογένειας της Ρούξι Ντουμιτρέσκου και αναμφίβολα θα είναι ένας ξεχωριστός αγώνας για τη μνήμη της Αρχηγού».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα