24.9 C
Athens
Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου, 2024

24.9 C
Athens
Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου, 2024

Λεβαδειακός – ΑΕΚ 0-3: Επιστροφή στις νίκες, φωνάζουν οι Βοιωτοί

Διαβάστε επίσης

Η ΑΕΚ επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών στο πρωτάθλημα και κέρδισε 3-0 τον Λεβαδειακό, ο οποίος όμως είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία στη Λιβαδειά.

Η ΑΕΚ άφησε πίσω της την ισοπαλία με τη Λαμία (1-1) και επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών στη Super League. Οι «κιτρινόμαυροι», στο τελευταίο τους παιχνίδι πριν τη διακοπή για τις αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων, κέρδισαν 3-0 τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά για την τρίτη αγωνιστική και αναπτέρωσαν το ηθικό τους ενόψει της συνέχειας στην κατηγορία.

Αντίθετα, για την ομάδα της Βοιωτίας αυτή ήταν η δεύτερη σερί της ήττα της στο πρωτάθλημα, αφού προηγήθηκε και αυτή από τον Παναθηναϊκό την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία στο ματς με την «Ένωση».

Η ΑΕΚ ήταν κάκιστη στο πρώτο ημίχρονο, παρότι κατάφερε τελικά να βρει τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα λίγο πριν το φινάλε του 45λέπτου. Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στην ολοκλήρωση των επιθετικών τους προσπαθειών, ενώ την ίδια στιγμή υπέπεσαν και σε αρκετά λάθη στην άμυνα που λίγο έλειψε να τους κοστίσουν.
Αρχικά, στο 15’ από τραγικό λάθος του Στρακόσα, ο Όζμπολτ έκλεψε την μπάλα, πέρασε τον Αλβανό τερματοφύλακα μέσα στην περιοχή και πλάσαρε προ κενής εστίας με τον Μουκουντί να προλαβαίνει και να απομακρύνει. Οι Βοιωτοί διαμαρτυρήθηκαν έντονα για χέρι του τελευταίου και πέναλτι, ωστόσο ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς!

Διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους υπήρξαν και στο 17’ για κράτημα του Λαμέλα στον Τζάλοου, όπως επίσης και στο 28’ για αγκωνιά του Βίντα στον Πεντρόζο μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ, ώσπου στο 45’ ήρθε τελικά το 0-1 των φιλοξενούμενων. Ο Κοϊτά έκανε τις ντρίμπλες και μπήκε στην περιοχή του Λεβαδειακού, πριν «κεραυνοβόλησε» τον Γκροφ ανοίγοντας έτσι το σκορ – με τους γηπεδούχους να φωνάζουν και στη συγκεκριμένη φάση για επιθετικό φάουλ του Κοϊτά στον Γιαννιώτα.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 54’ οι «κιτρινόμαυροι» διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν από ασίστ του Λιβάι Γκαρσία ο Ελίασον έκανε τις ντρίμπλες, έφερε στο αριστερό και νίκησε τον Γκροφ για το 0-2.

Στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα παρά τις αλλαγές του Νίκου Παπαδόπουλου στον Λεβαδειακό, οι γηπεδούχοι όχι μόνο δεν κατάφεραν να φτάσουν στα γκολ για να αποσοβήσουν την ήττα αλλά δέχτηκαν τελικά και τρίτο γκολ. Στο 82’ από σέντρα του Μάνταλου από τα δεξιά, ο Γκροφ έκανε λανθασμένη εκτίμηση και ο Γκατσίνοβιτς με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι έγραψε το τελικό 0-3.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 0-3

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (4-2-3-1): Γκροφ – Τσάπρας, Παπαδόπουλος, Λιάγκας, Βήχος – Πλέγας (73’ Μεχία), Τζάλοου (58’ Τσοκάι) – Γιαννιώτας (58’ Συμελίδης), Μπάλτσι, Πεντρόσο (69’ Γιόκε) – Όζμπολτ

ΑΕΚ (4-4-1-1): Στρακόσα – Πήλιος, Βίντα, Μουκουντί, Ρότα – Ελίασον, Σιμάνσκι (81’ Μάνταλος), Λιούμπιτσις (66’ Περέιρα), Κοϊτά (66’ Γκατσίνοβιτς) – Λαμέλα (81’ Φερνάντες) – Λ. Γκαρσία

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φώτιος Πολυχρόνης (Πιερίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας) και Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

VAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λαμέλα, Ρότα, Γκατσίνοβιτς, Παπαδόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα