back to top
24.9 C
Athens
Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου, 2024

24.9 C
Athens
Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου, 2024

Βόλος – ΟΦΗ 1-3: Πάρτι των κρητικών στο Πανθεσσαλικό

Διαβάστε επίσης

Ο ΟΦΗ πανηγύρισε την πρώτη νίκη στη σεζόν με θρίαμβο στο Πανθεσσαλικό επί του Βόλου (1-3)

Χρειάστηκε να φθάσει η τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα για να πανηγυρίσει ο ΟΦΗ την πρώτη νίκη στη Σούπερ Λόγκα, αλλά το έκανε με έμφαση. Στην αποστολή στο Πανθεσσαλικό, οι κρητικοί αρίστευσαν τακτικά, τιμώρησαν τις αδυναμίες του Βόλου και θριάμβευσε με 3-1.

Χαρακτηριστικό της μεγάλης νίκης της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα το γεγονός πως και τα τρία γκολ τα έβαλαν νεοαποκτηθέντες παίκτες. Από την άλλη πλευρά ο Βόλος προσπάθησε μόνο στο τελευταίο ημίωρο όταν ρίσκαρα και ο προπονητής του Χοακίν Γκόμεθ, αλλά ήταν πολύ αργά για να καταφέρουν οι θεσσαλοί κάτι περισσότερο από τη μείωση του σκορ στο τελικό 1-3.

ΤΑ ΓΚΟΛ
11’: Ο Μπαΐνοβιτς έκανε την κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και ο Φούντας με εξαιρετικό δεξί σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα στο αριστερό παράθυρο της εστίας άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ (0-1).
50’: Ο Χατζηθεοδωρίδης έκανε ωραία ενέργεια και πάσα στον Σενγκέλια, ο οποίος μπορεί να έχασε το κοντρόλ, αλλά πρόλαβε και εκτέλεσε με το αριστερό και έγραψε το 2-0 υπέρ του ΟΦΗ.
60’: Εξαιρετική η κυκλοφορία της μπάλας σε αντεπίθεση του ΟΦΗ από τους Μπαΐνοβιτς, Φούντα, Νους και τελικό αποδέκτη τον Γούνγκ, ο οποίος εκτέλεσε και έγραψε το 0-3.
82’: Έξοχη ατομική προσπάθεια του Μεντιέτα που πέρασε όποιον παίκτη βρήκε στο διάβα του και εκτέλεσε διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό
Σκόρερ: 82′ Μεντιέτα-20’ Φούντας, 50’ Σενγκέλια, 60’ Νους
Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Κίτρινες: Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Ντε Καμπς, Λαμπρόπουλος

Οι συνθέσεις
ΒΟΛΟΣ (Χοακίν Γκόμεθ): Σιαμπάνης, Καλογερόπουλος, Κορέα (78’ Κόντε), Μίλετιτς, Φεράρι, Μύγας (58’ Τάχατος), Γκλάβτσιτς, Κόμπα (67’ Ασεχνούν), Βιγιαφάνιες (58’ Ντε Καμπς), Άλτμαν, Κόζτα (46’ Μεντιέτα).
ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Μπόρχα (80’ Μαρινάκης), Χατζηθεοδωρίδης, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Μπαΐνοβιτς, Μπάκιτς (λ. τ. 53’ Γκαγιέγος), Φούντας (61’ Καραχάλιος), Σενγκέλια (80’ Ριέρα), Νους (80’ Θεοσδοπδουλάκης), Γιουνγκ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα