back to top
31.1 C
Athens
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, 2024

31.1 C
Athens
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, 2024

Γουίλιαν: «Ευτυχισμένος που είμαι εδώ, ανυπομονώ να παίξω για τον Ολυμπιακό»

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μια εξαιρετική κίνηση, αφού απέκτησε τον Γουίλιαν. Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός ήρθε στην Αθήνα, πέρασε από τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες.

Ο 36χρονος σούπερ σταρ στις δηλώσεις του στο κανάλι των «ερυθρόλευκων» ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την υποδοχή, ενώ δήλωσε ευτυχισμένος με τη μεταγραφή του.

Παράλληλα, τόνισε πως είναι ανυπόμονος να ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τη νέα του ομάδα!

«Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα για εμένα και θέλω απλώς να ευχαριστήσω τον Θεό και την οικογένειά μου που πάντα με στηρίζουν. Θα ήθελα να πω πολλά ευχαριστώ στον Πρόεδρο που ήταν πάντα υπέροχος μαζί μου και έχουμε μία υπέροχη σχέση. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω να προπονούμαι και να αγωνιστώ με τους συμπαίκτες μου.

Έχω μεγάλες φιλοδοξίες. Ξέρω πόσο μεγάλος είναι αυτός ο σύλλογος. Ένας σύλλογος που φιλοδοξεί να παλέψει για περισσότερα. Ξέρω ότι κατάφεραν κάτι καλό την προηγούμενη χρονιά, την κατάκτηση του Conference League και είμαι σίγουρος ότι το κλαμπ θέλει να κερδίσει περισσότερα. Είμαι εδώ για να γίνω μέρος του συλλόγου και είμαι πολύ ευτυχισμένος και γεμάτος όρεξη να ξεκινήσω.

Οι εντυπώσεις μου είναι πάρα πολύ καλές. Είναι ένας κορυφαίος σύλλογος, με υπέροχο γήπεδο και εγκαταστάσεις. Μέσα στον σύλλογο όλοι είναι υπέροχοι, τους ευχαριστώ πολύ για το θερμό καλωσόρισμα και όπως είπα είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω. Ανυπομονώ γι’ αυτό.

Είμαι εδώ! Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος και ανυπομονώ να δω τους φιλάθλους μας εδώ στο γήπεδο. Θέλω να τους ευχαριστήσω για τα μηνύματα που έλαβα στα social media. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ για να τους κάνω χαρούμενους!», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Γουίλιαν.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα