back to top
29.8 C
Athens
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, 2024

29.8 C
Athens
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, 2024

Δήμος Αθηναίων: Δέκα δωρεάν προγράμματα εκγύμνασης ενηλίκων στον Πανελλήνιο για δημότες και κατοίκους – Έναρξη 9 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε επίσης

Με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων, εκατοντάδες δημότες και κάτοικοι της Αθήνας, έχουν τη δυνατότητα να αθληθούν δωρεάν στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου στο Πεδίον του Άρεως.

Δέκα προγράμματα εκγύμνασης ενηλίκων ξεκινούν στις 9 Σεπτεμβρίου 2024 και θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Σάββατο τις πρωινές ώρες. Οι συμμετέχοντες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε: Γυμναστική, Κολύμβηση, Yoga, Pilates, Πολεμικές Τέχνες, Ping Pong, Χορό, Τρέξιμο και Tai Chi. Οι δραστηριότητες που αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι τις αρχές Αυγούστου του 2025 είναι σχεδιασμένες για να καλύψουν τις ανάγκες άσκησης των ενηλίκων ενώ υπάρχει και ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής τρίτης ηλικίας που απευθύνεται σε άτομα άνω των 60 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων https://eservices.cityofathens.gr/ επιλέγοντας την κατηγορία «Γενικές Αιτήσεις», με τη χρήση κωδικών taxisnet. Μετά την υποβολή, θα λάβουν απαντητικό email με οδηγίες και πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Ο Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος, που ιδρύθηκε το 1891, είναι ο αρχαιότερος αμιγώς αθλητικός σύλλογος της Ελλάδας και έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του σύγχρονου ελληνικού αθλητισμού. Μάλιστα, συνέβαλε ουσιαστικά στην αναβίωση των αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων το 1896 στην Αθήνα.

Μάγδα Μπουλούκου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα