back to top
29.8 C
Athens
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, 2024

29.8 C
Athens
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, 2024

Επιστροφή στη Ζυρίχη για την Στεφανίδη

Διαβάστε επίσης

Η Κατερίνα Στεφανίδη ταξίδεψε στη Ζυρίχη, την πόλη που σημάδεψε την καριέρα της, για να αγωνιστεί στον αγώνα επί κοντώ του Diamond League, που θα διεξαχθεί στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, με μια λαμπρή πορεία πίσω της, νιώθει ιδιαίτερη συγκίνηση επιστρέφοντας εκεί όπου όλα ξεκίνησαν.

«Κάθε χρονιά που επιστρέφουμε σε αυτήν την πόλη αισθάνομαι συναισθηματικά έντονα καθώς αισθάνομαι ότι όλα ξεκίνησαν εκεί. Εκεί πήρα το πρώτο μου μετάλλιο στην κατηγορία γυναικών το 2014 και εκεί αγωνίστηκα στον πρώτο μου τελικό Diamond League την ίδια χρονιά. Ούτε στα πιο τρέλα μου όνειρα δεν θα μπορούσα να φανταστώ τι θα μου έφερνε η επόμενη δεκαετία», έγραψε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο αγώνας στη Ζυρίχη αποτελεί μια σημαντική πρόκληση για την Στεφανίδη, καθώς θα συναντήσει κορυφαίες αντιπάλους, όπως τις Ολυμπιονίκες Νίνα Κένεντι, Κέιτ Μουν και Αλίσα Νιούμαν, καθώς και την παγκόσμια πρωταθλήτρια Σάντι Μόρις.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, με φετινές επιδόσεις στα 4,73 μ. και ένα ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα