back to top
31.5 C
Athens
Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου, 2024

31.5 C
Athens
Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπερχβάιν: «Δεν ξαναπαίζω για τον Κούμαν»

Διαβάστε επίσης

Ο Ολλανδός διεθνής Στίβεν Μπερχβάιν…σήκωσε το γάντι και απάντησε στην κριτική που του άσκησε ο Ρόναλντ Κούμαν για τη μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας, εξηγώντας την απόφασή του να μην τον καλέσει στην εθνική Ολλανδίας, για τους αγώνες του Nations League εναντίον της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης αύριο και της Γερμανίας την επόμενη Τρίτη.

«Όταν είσαι 26 χρόνων, η κύρια φιλοδοξία σου πρέπει να είναι αθλητική, όχι οικονομική. Αυτές είναι επιλογές που κάνουν οι παίκτες. Δεν ήμουν ποτέ σε αυτή την κατάσταση, γιατί θα μπορούσα να πάω στη Μπαρτσελόνα.

Θα μπορούσα να είχα μείνει στον Άγιαξ, δεν είναι κακό, έτσι δεν είναι; Πρέπει να σεβαστείς αυτήν την επιλογή, αλλά προσωπικά δεν θα είχα πάει», είπε χαρακτηριστικά ο Κούμαν

Δυσαρεστημένος ο Μπερχβάιν, ο οποίος έχει 35 συμμετοχές με την Ολλανδία, είπε ότι δεν θέλει καμία άλλη σχέση με τον ομοσπονδιακό προπονητή:
«Τελείωσα με κάποιον που εσκεμμένα με απεικονίζει έτσι στα μέσα ενημέρωσης», είπε σήμερα στην ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf».

«Δεν αντιμετωπίζεις έτσι τους παίκτες σου. Ο ομοσπονδιακός προπονητής γνωρίζει πολύ καλά ότι ο ανταγωνισμός στη Σαουδική Αραβία είναι σε εξαιρετικό επίπεδο. Ή επιτρέπεται να κάνεις ένα τέτοιο βήμα μόνο όταν είσαι 32;» ρώτησε.

Ο Μπερχβάιν είπε ότι εξεπλάγη από τις επικριτικές δηλώσεις του Κούμαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου:

«Αν ήταν αφοσιωμένος προπονητής της εθνικής, θα με είχε καλέσει πρώτα. Μετά θα μπορούσε να ακούσει τη δική μου πλευρά της ιστορίας. Τώρα έπρεπε να την ακούσω στην τηλεόραση. Πώς μπορείς να πεις τέτοια πράγματα χωρίς να έχεις μιλήσει Έχουμε ζήσει και μεγάλες στιγμές στο παρελθόν, αλλά τώρα είμαι απογοητευμένος μαζί του».

Ο Ρόναλντ Κούμαν θα έχει νέα συνέντευξη Τύπου αργότερα σήμερα  , ενόψει του αγώνα με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, όπου πιθανότατα θα αναφερθεί στο θέμα.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα