back to top
31.5 C
Athens
Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου, 2024

31.5 C
Athens
Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου, 2024

ECA: Στην Αθήνα η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διάσκεψη συλλόγων της Ευρώπης

Διαβάστε επίσης

Περισσότερα από 700 μέλη της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) έχουν κληθεί να συμμετάσχουν στην 31η γενική συνέλευση της στην Αθήνα, στις 8-10 Οκτωβρίου, στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διάσκεψη συλλόγων της Ευρώπης.

Εκεί, θα επικυρωθούν σημαντικές αποφάσεις που ελήφθησαν (4/9) στη συνεδρίαση στο Δουβλίνο, σχετικά με τη μελλοντική δομή των μελών και την ανάπτυξή της.

«Η διήμερη γενική συνέλευση της Αθήνας θα είναι η μεγαλύτερη έως σήμερα, θα περιλαμβάνει κορυφαίους ομιλητές, συνεδρίες ολομέλειας, και την επίσημη τελετή των βραβείων καθώς το ECA γιορτάζει μια απίστευτη χρονιά αλλαγής και ανάπτυξης», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ECA.

«Από τότε που συναντηθήκαμε στο Βερολίνο πέρυσι, έχουμε δει τα μέλη μας να υπερδιπλασιάζονται σε πάνω από 700, μια αξιοσημείωτη περίοδος ανάπτυξης και απόδειξη της αυξανόμενης ποικιλομορφίας και συμπερίληψης της σημερινής ECA», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της ECA Τσάρλι Μάρσαλ και συνέχισε:

«Έχουμε επίσης επεκτείνει τις σχέσεις μας με τα ενδιαφερόμενα μέρη, ενισχύοντας τις συνεργασίες μας στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο για να προστατεύσουμε και να προωθήσουμε τα συμφέροντα των συλλόγων στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων των κυβερνητικών οργάνων και των διοργανωτών αγώνων, διασφαλίζοντας ότι οι σύλλογοι βρίσκονται στην καρδιά του ποδοσφαίρου.

Με περισσότερα από 700 μέλη, το ECA είναι πραγματικά αντιπροσωπευτικό των ευρωπαϊκών συλλόγων και αυτή είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε την ενότητα και τη διαφορετικότητά μας και να σχεδιάσουμε το μέλλον μαζί με τα μέλη μας».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, στη γενική συνέλευση της ECA «θα πραγματοποιηθεί το φόρουμ ηγετών του ποδοσφαίρου της ECA, η επίσημη τελετή απονομής των βραβείων ECA και ένα Q&A (ερωτήσεις και απαντήσεις) με πρώην ποδοσφαιριστές.
Την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί σύνοδος ολομέλειας και στη συνέχεια συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο και τους αντιπροέδρους.»

Να σημειωθεί ότι 17 ομάδες από την Ελλάδα-14 ανδρών και 3 γυναικών-, είναι μέλη της ECA: ΑΕΚ, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Κηφισιά, ΟΦΗ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία, Παναιτωλικός, Παναθηναϊκός, Πανσεραϊκός, Βόλος και οι γυναικείες, Ολυμπιάδα Υμηττού, Λάρισα και Νέες Ατρομήτου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα