back to top
24.4 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

24.4 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Ομιλία Ανδρουλάκη απόψε στη ΔΕΘ

Διαβάστε επίσης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κ.Ν Ανδρουλάκης στις 7.30 θα μιλήσει στο συνεδριακό κέντρο Ι.  Βελλίδης. Ένα στίγμα της ομιλίας του έδωσε χθες κατά  την επίσκεψη του στα περίπτερα της ΔΕΘ προαναγγέλλοντας έναν άλλον πολιτικό δρόμο.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:Η δημοκρατική παράταξη επιστρέφει δυναμικάκαι από το βήμα της 88ης ΔΕΘ θα περιγράψει έναν άλλον πολιτικό δρόμο, διότι η πατρίδα έχει ανάγκη από μια ισχυρή προοδευτική δύναμη η οποία θα είναι η αυριανή κυβέρνηση απέναντι στη Νέα Δημοκρατία»

Δυστυχώς, βρισκόμαστε σε μία εποχή όπου τα εμπορικά ελλείμματα αυξάνουν, οι ανισότητες αυξάνουν και η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων κατακρημνίζεται. Αυτά δεν μπορεί να τα πεις αποτελέσματα μιας επιτυχούς οικονομικής πολιτικής», είπε ο κ. Ανδρουλάκης και πρόσθεσε: «Γι αυτό από το βήμα της 88ης ΔΕΘ, θα περιγράψουμε έναν άλλο πολιτικό δρόμο. Υπεύθυνο, προοδευτικό, που θα δημιουργήσει μία Ελλάδα ανταγωνιστική και μία κοινωνία δικαιότερη, απέναντι σε μια συντηρητική πολιτική η οποία ψαλιδίζει τις ευκαιρίες μιας σύγχρονης Ελλάδας . Η  δημοκρατική παράταξη επιστρέφει δυναμικά. Επιστρέφει δυναμικά, διότι ο τόπος, η πατρίδα, ο λαός έχουν ανάγκη από μία ισχυρή προοδευτική δύναμη. Μία προοδευτική δύναμη που θα είναι η αυριανή κυβέρνηση του τόπου απέναντι στη Νέα Δημοκρατία».

Αύριο στις 12 μεσημέρι ο κ. Ανδρουλάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου 

Προεκλογική δραστηριότητα υποψηφίων προέδρων

Στο βόρειο τομέα Αθήνας, τη Φιλοθέη επισκέπτεται το απόγευμα ο Χάρης Δούκας

Την πρόταση του για την μεγάλη παράταξη παρουσιάζει απόψε στις 8 στο Ωδείο Αθηνών ο Μιχάλης Κατρίνης

Σε Σέρρες και Κιλκίς περιοδεύει ο Παύλος Γερουλάνος

Συνεχίζει την περιοδεία της στην Κατερίνη η Άννα Διαμαντοπούλου

Σε Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη η Νάντια Γιαννακοπούλου η οποία απόψε θα παρακολουθήσει την ομιλία Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες την Πέμπτη αναμένεται η ΕΔΕΚΑΠ να προχωρήσει και τυπικά στην ανακήρυξη των υποψήφιων προέδρων καθώς είναι σε εξέλιξη ο τελικός έλεγχος μετά την κατάθεση των απαιτούμενων υπογραφών ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 6ης Οκτωβρίου.

Κατερίνα Παπαβασιλείου 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα