back to top
26.2 C
Athens
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

26.2 C
Athens
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

Μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον ΠΑΣ Γιάννινα

Διαβάστε επίσης

Αποκλεισμό έδρας για μια αγωνιστική, εξαιτίας εισβολής των φιλάθλων του στο ματς με τον Σπάρτακο Γραικοχωρίου, επιβλήθηκε από τη ΔΕΑΒ στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Λόγω επεισοδίων στο παιχνίδι με τον Σπάρτακο Γραικοχωρίου, στους Ηπειρώτες επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού της έδρας τους για μια αγωνιστική.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Με την υπ’ αριθμ. 26/2024 Πράξη της ΔΕΑΒ επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ η διοικητική κύρωση της διεξαγωγής ενός αγώνα ως γηπεδούχου χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε Εθνική διοργάνωση, διότι όπως προέκυψε από τις εκθέσεις της ΕΛ.ΑΣ, του Παρατηρητή της ΕΠΟ και από βιντεοληπτικό υλικό, κατά τον αγώνα ΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΡΑΙΚΟΧΩΡΙΟΥ – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας για το Κύπελλο Ελλάδος στις 8/9/2024, φίλαθλοι της τελευταίας, αφού υπερπήδησαν τα προστατευτικά κάγκελα της εξέδρας, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου και κινήθηκαν προς το χώρο της κεντρικής απέναντι κερκίδας, όπου ευρίσκονταν φίλαθλοι της γηπεδούχου, εκτοξεύοντας εναντίον τους πληθώρα αντικειμένων πρόσφορων να προκαλέσουν σωματική βλάβη».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα