back to top
28.3 C
Athens
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2024

28.3 C
Athens
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2024

Α. Διαμαντοπούλου: Ψηφίζουμε για Πρωθυπουργό

Διαβάστε επίσης

Την ανάγκη να πάψει το ΠΑΣΟΚ να είναι ένα «κλειστό» κόμμα όπως σήμερα και να ανοίξει προς την κοινωνία, υπογράμμισε η υποψήφια για την ηγεσία του Κινήματος Άννα Διαμαντοπούλου μιλώντας στο TV KOSMOS στη Ρόδο.

“Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να είναι το ίδιο την επομένη των εκλογών. Πρέπει να γίνει μεγάλο πρώτα και κυβερνών αμέσως μετά. Δηλαδή να δώσεις στο πολιτικό σύστημα την εναλλακτική λύση που δεν έχει σήμερα. Το ΠΑΣΟΚ σήμερα είναι κλειστό, πρέπει να ανοιχτεί στην κοινωνία, στα στελέχη του, τα μέλη του, σε όλες τις γενιές”.

Η Άννα Διαμαντοπούλου αναφορικά με το πολιτικό διακύβευμα της εσωκομματικής διαδικασίας του Οκτωβρίου ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι σε αυτές τις εκλογές “ψηφίζουμε για πρωθυπουργό. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε.”

Έδωσε όμως το στίγμα της και για ένα άλλο ύφος στην αντιπολιτευτική στρατηγική προκειμένου να έχει ουσία και να παράγει αποτελέσματα. “ Η αντιπολίτευση πρέπει να είναι τεκμηριωμένη. Οι κραυγές οι φωνές …δε φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Η κοινωνία τα έχει δει όλα”.

Σε αυτή πορεία εμφανίστηκε αποφασισμένη να μην κάνει εκπτώσεις και όπως είπε “είμαι αποφασισμένη όχι να σπάσω αυγά αλλά να σπάσω και τα τηγάνια. Δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω. Πρέπει η χώρα να μπει στο δρόμο μιας αξιοκρατικής διαδικασίας σε όλα τα επίπεδα”.

Απόψε, στις 19:00 η Άννα Διαμαντοπούλου που περιοδεύει στη Ρόδο θα πραγματοποιήσει ομιλία σε  κεντρικό ξενοδοχείο της Ρόδου.

Κατερίνα Παπαβασιλείου 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα