back to top
26.1 C
Athens
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

26.1 C
Athens
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Π. Γερουλάνος: Τώρα είναι η ώρα είναι για την Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ μέσα από το τρίπτυχο σχέδιο, ενότητα, εμπειρία

Διαβάστε επίσης

Τώρα είναι η ώρα είναι για την Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ. Σχέδιο, ενότητα, εμπειρία το τρίπτυχο που ανέδειξε ο Παύλος Γερουλάνος υπογραμμίζοντας την ανάγκη αποκέντρωσης της εξουσίας.

Να μην χαθεί η ευκαιρία. Την ώρα που οι άλλοι καταρρέουν φουσκώνουν τα δικά μας πανιά δήλωσε ο κ. Γερουλάνος και πρόσθεσε οτι σήμερα 3,5 εκ. ψηφοφόροι δεν πάνε στην κάλπη, κανένας δεν τους εμπνέει δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ. Η προοπτική εξουσίας για εμάς, δεν έρχεται χωρίς προυποθέσεις για εμάς, απαιτεί αλλαγή ηγεσίας, αλλαγή νοοτροπίας, αλλαγή λειτουργίας τόνισε ο κ. Γερουλάνος.

Η κοινωνία περιμένει με αγωνία κάποιο κόμμα να δείξει ότι δεν είναι μονόδρομος η κυβέρνηση της ΝΔ. Η διαδικασία των εκλογών μας γεμίζει όλους μας τεράστια ευθύνη καθώς το ΠΑΣΟΚ θα κληρονομήσει τη χώρα σε κατάσταση κρίσης και αποσύνθεσης όχι μόνο για την κατάσταση της οικονομίας, αλλά πρωτίστως για την κατάσταση της κοινωνίας, όπως ανέφερε ο κ.Γερουλάνος, ο οποίος μίλησε για επίμονες ανισότητες επικίνδυνες για την κοινωνική συνοχή και τη εθνική ομοψυχία θυμίζοντας την εμπειρία του 2009.

Η ευθύνη για έναν ηγέτη σημαίνει πάντα και παντού να δείχνει το καλύτερο παράδειγμα, να δίνει τις μάχες. Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να γίνει κυβέρνηση δια αντιπροσώπου ο πρόεδρος πρέπει να είναι βουλευτής, διότι στη βουλή μετριέται το ανάστημα, δήλωσε ο κ. Γερουλάνος.

Πρόσθεσε επίσης οτι ηγεσία για να κερδίσει ξανά την εξουσία δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο παρά πλήρους απασχόλησης και αποκλειστικής αφοσίωσης, δεν είναι δουλειά part time, σημείωσε με νόημα.

Η νίκη στις εκλογές του 2027 θα είναι ιστορική ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ ο στόχος είναι σαφής, δύσκολος αλλά εφικτός, τόνισε ο κ. Γερουλάνος και δεσμεύθηκε οτι εφόσον εκλεγεί σε περίπτωση μη επίτευξης του στόχου θας εκκινήσει διαδικασία εκλογής από τη βάση και δεν θα κρυφτεί απο την ευθύνη.

Ποιο είναι το διακύβευμα των εκλογών διερωτήθηκε; αν μιλάμε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αυριανό πρωθυπουργό τότε πρέπει αυτή τη διαδικασία να την αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και με μεγάλη ευθύνη. Δεσμεύομαι οτι θα παλέψω με τους καλύτερους στο πλευρό μου, άσχετα με ποιον υποστήριξα, προτάσσοντας την ενότητα.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα