back to top
26.1 C
Athens
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

26.1 C
Athens
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Ν. Γιαννακοπούλου: Αυτές οι εκλογές είναι το δημοκρατικό οξυγόνο που αναγεννά την επαφή μας με την κοινωνία

Διαβάστε επίσης

Όλοι μοιραζόμαστε τη μεγάλη πολιτική κληρονομιά ενός κινήματος που άλλαξε την Ελλάδα και τον κοινό σκοπό να καθορίσουμε την πορεία μας σηματοδοτώντας τον πρώτο στόχο μας, της επανασύνδεσης με την κοινωνία. Αυτό τόνισε μιλώντας στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ η υποψήφια πρόεδρος Νάντια Γιαννακοπούλου.

Το ζητούμενο είναι πως θα κάνουμε το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστή και όχι ένα κόμμα διαμαρτυρίας -όχι ένα κόμμα που όταν βρέχει ψήφους -μένει σε ένα 13% και δηλώνει ευχαριστημένο με την απόδοση του. Θείο δώρο στον κ. Μητσοτάκη αποτελεί ένα ΠΑΣΟΚ που όταν διατάσσεται το πολιτικό σκηνικό παραμένει στο 13% δήλωσε η κ. Γιαννακοπούλου εξηγώντας οτι η αγωνία της το βράδυ των εκλογών τελικά αποδείχθηκε οτι έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας στο ΠΑΣΟΚ αναδεικνύοντας έτσι τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου αλλά και της δημοσκοπικής ανόδου του κόμματος όπως αυτή καταγράφεται το τελευταίο διάστημα.

Η κ. Γιαννακοπούλου άσκησε κριτική στην κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε για αντιλαική πολιτική με αιχμή του δόρατος την ακρίβεια, το οξύ στεγαστικό πρόβλημα, το δημογραφικό.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνολικά απέτυχε ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε βέρτιγκο και αποσυντίθεται κλείνοντας τον ιστορικό του κύκλο. Πως κάποιοι μιλούν για συμπράξεις με ένα κόμμα σε αυτή την πορεία διερωτήθηκε η κ. Γιαννακοπούλου Τώρα είναι η ώρα το ΠΑΣΟΚ να αναλάβει την ευθύνη, να μην χάσει την ευκαιρία. Μίλησε για την ανάγκη αυτόνομης πορείας του ΠΑΣΟΚ, να ανοίξουμε την αγκαλιά μας σε δυνάμεις από τις παρυφές του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις παρυφές της ΝΔ, δήλωσε η κ. Γιαννακοπούλου, όχι όμως σε συμπόρευση δυνάμεων με τις οποίες υπάρχουν διαφορές στον προγραμματικό λόγο. Από το αποτέλεσμα θα κριθεί αν θα γίνουμε το κόμμα που θα νικήσει το κ. Μητσοτάκη, που θα λειτουργεί ανοιχτά χωρίς αποκλεισμούς, όχι ως ένας μηχανισμός που φοβάται τη λειτουργία του και των ίδιων του των οργάνων, αφήνοντας αιχμές για θολά μηνύματα της νυν ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ με αιχμή του δόρατος τα μη κρατικά ΑΕΙ.

Κατέθεσα υποψηφιότητα για να εκφράσω ανάγκες της κοινωνίας, για να ανοίξουμε τις οργανωτικές μας δομές, για να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις μας με την κοινωνία, να απελευθερώσουμε τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας.

Στις 6 του Οκτώβρη θα έχουμε συγκλονιστική παρουσία των Ελλήνων πολιτών που ζητούν να αναλάβουμε την ιστορική μας ευθύνη. Αυτές οι εκλογές είναι το δημοκρατικό οξυγόνο που αναγεννά την επαφή μας με την κοινωνία, υπογράμμισε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα