back to top
23.4 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

23.4 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ντόναλντ Τραμπ Μισώ την Τέιλορ Σουίφτ!

Διαβάστε επίσης

Θυμωμένος μπροστά στον κίνδυνο να χάσει δεκάδες χιλιάδες ψηφοφόρους, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι «μισεί» την Τέιλορ Σουίφτ, την Aμερικανίδα σταρ της ποπ μουσικής, η οποία λίγες μέρες πριν ανακοίνωσε την υποστήριξή της στην Κάμαλα Χάρις για πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

«Μισώ την Τέιλορ Σουίφτ!», έγραψε στο δίκτυό του Truth Social με κεφαλαία γράμματα ο πρώην πρόεδρος και υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου .

Κατά τη διάρκεια των MTV Video Music Awards, η Σουίφτ είχε πει στους εκατομμύρια νεαρούς Αμερικανούς θαυμαστές της να εγγραφούν για να ψηφίσουν στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.

Αμέσως μετά την τηλεμαχία ανάμεσα στην Χάρις και τον Τραμπ, στις 10 Σεπτεμβρίου, η 34χρονη Aμερικανίδα σταρ είπε με ανάρτησή της στους 283 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram πως θα ψηφίσει τη Δημοκρατική υποψήφια για την προεδρία στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, διότι «αγωνίζεται για υποθέσεις και δικαιώματα που πιστεύω». Υπέγραψε την ανάρτησή της ως «άτεκνη γατομάνα», με αυτό το τελευταίο βέλος να είχε στόχο τον υποψήφιο αντιπρόεδρο των Ρεπουμπλικάνων Τζ. Ντ. Βανς, που προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις στη χώρα όταν χρησιμοποίησε τον όρο.

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας, η οποία έχει τεράστια απήχηση στους νέους κάτω των 30, κάτω από φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται με γάτα στην αγκαλιά, συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατομμύριο «μου αρέσει!» μόλις μέσα σε 15 λεπτά.

Στη συνέχεια, η δημοφιλέστατη ποπ σταρ ενθάρρυνε τους «άνω των 18» να εγγραφούν «για να ψηφίσουν».

Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, που επικαλείται τον κυβερνητικό ιστότοπο Vote.com, η πολυαναμενόμενη υποστήριξη της Σουίφτ στην Χάρις προκάλεσε αμέσως επισκέψεις στον ιστότοπο από περισσότερα από 400.000 άτομα που αναζητούσαν πληροφορίες σχετικά με το πώς να εγγραφούν για να ψηφίσουν σε ορισμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Από την πρώτη στιγμή της στήριξης της Σουίφτ στην Χάρις, ο Ρεπουμπλικάνος δισεκατομμυριούχος είχε δείξει τη δυσφορία του την ποπ σταρ λέγοντας ότι η τραγουδίστρια «πιθανότατα θα πληρώσει το τίμημα στην αγορά» της μουσικής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα