back to top
23 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

23 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 19:00

Διαβάστε επίσης

Έναν νεκρό άφησε πίσω της η θεομηνία που έπληξε την Αιτωλοακαρνανία.. Ο 52χρονος – πατέρας ενός παιδιού – εντοπίστηκε νεκρός σε απόσταση 6 χιλιομέτρων από το λατομείο που εργάζονταν ως φύλακας στη Λεπενού Αγρινίου. Η ισχυρή βροχόπτωση προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε ιδιωτικές περιουσίες, υποδομές και καλλιέργειες και στις περιοχές Βάλτος και Ξηρόμερο.

Σε πολωμένο κλίμα η συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ολοκληρώνεται σε λίγη ώρα με τις ψηφοφορίες επί των προτάσεων. Νωρίτερα ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Θέμης Μουμουλίδης, με επιστολή του στην επιτροπή Δεοντολογίας, ζήτησε τη διαγραφή Κασσελάκη στον οποίο καταλογίζει αντικαταστατική, αντικομματική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά. Παράλληλα ο Γιάννης Μπουλέκος, μέλος των «87» κατέθεσε τροπολογίαζητώντας να τίθεται εκτός κόμματος και πάντως να μην μπορεί να αναλάβει θέσεις ευθύνης όποιος θεωρεί τις συλλογικές αποφάσεις προϊόν διαπλοκής. Νωρίτερα από τη διαδικασία αποχώρησαν τα μέλη της ΚΕ που υποστηρίζουν τον έκπτωτο πρόεδρο, με την Θεοδώρα Τζάκρη, μάλιστα να καταγγέλλει εκτροπή, αφού προηγουμένως με μία υψηλών τόνων ομιλία κατέθεσε την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, προσκομίζοντας τον συμβολικό αριθμό των 87 υπογραφών.

Τις υποψηφιότητές τους υπέβαλλαν επίσης ο Νικόλας Φαραντούρης και ο Απόστολος Γκλέτσος καταθέτοντας 34 και 32 υπογραφές αντίστοιχα.

Αντίστροφη μέτρηση για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, με διεκδικητές τους Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρη Δούκα και Μιχάλη Κατρίνη. Ο δεύτερος και τελικός γύρος των εκλογών – εφόσον απαιτηθεί – θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 13 του μήνα. Ο Α984 με συνεχείς συνδέσεις και έκτακτες εκπομπές θα σας ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα για όλες τις εξελίξεις..

Η Ελλάδα υποκλίνεται και αποχαιρετά τον Μίμη Πλέσσα που έφυγε για τη γειτονιά των αστεριών κλείνοντας 100 χρόνια ζωής και πολλές δεκαετίες πολύτιμης καλλιτεχνικής δημιουργίας.. Αφήνει έντονο αποτύπωμα όχι μόνο στην μουσική ιστορία της χώρας αλλά και στον σύγχρονο πολιτισμό της.. . Μουσικοσυνθέτης με βαθιά γνώση και ευαισθησία, έγραψε μουσική για το θέατρο, τον κινηματογράφο, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση ενώ συνεργάστηκε με πληθώρα καλλιτεχνών, πολλούς από τους οποίους ανέδειξε μέσα από τα τραγούδια του.

Δεύτερο ισχυρό πλήγμα κατά της Χεζμπολάχ κατάφεραν οι ισραηλινές δυνάμεις, καθώς σύμφωνα με επιβεβαιωμένες και από αραβικές πηγές πληροφορίες – εξόντωσαν τον Χασέμ Σαφιεντίν, Νο 2 της οργάνωσης και επικρατέστερο διάδοχό στην ηγεσία της οργάνωσης, στη θέση του δολοφονηθέντος Νασράλα. Ωστόσο αρκετές ώρες μετά την αεροπορική επιδρομή στα νότια προάστια της Βηρυτού τα σωστικά συνεργεία δεν έχουν καταφέρει να προσεγγίσουν και να ερευνήσουν την περιοχή.

Στο μεταξύ, η Τεχεράνη, δια του Υπουργού Εξωτερικών, διαμηνύει ότι εάν το Ισραήλ προχωρήσει σε αντίποινα εναντίον του Ιράν, τότε η απάντηση θα είναι ακόμη σκληρότερη.

Πέντε συνολικά άτομα – εργαζόμενοι και υπάλληλοι ξενοδοχείου στην περιοχή των Γουβών του Δήμου Χερσονήσου – νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, μετά από κατανάλωση πιθανότατα καθαριστικού, στο μπαρ του ξενοδοχείου. Για το περιστατικό σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων, για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Από τα ξημερώματα της Κυριακής τίθενται σε ισχύ τα μειωμένα διόδια στην Αττική Οδό. Η τιμή διαμορφώνεται στα 2.5 ευρώ για τα ΙΧ και 1,25€ για τα μοτοποδήλατα.

Στην αθλητική επικαιρότητα.. Και την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ

Ατρόμητος- Βόλος:0 – 0 στο 34ο λεπτό

Σε λίγη ώρα Παναιτωλικός- ΑΕΚ και

στις 8 Άρης- Λαμία.

Και ο καιρός…

Γενικά αίθριος αύριο στην Αττική με αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 και τοπικά έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αυτή την ώρα, η θερμοκρασία στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι, είναι 22,7 βαθμοί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα