back to top
22.1 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

22.1 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Νετανιάχου: “Εξαφανίσαμε” τον Χασάν Νασράλα και τους διαδόχους του

Διαβάστε επίσης

Σκοτώσαμε τον Χασάν Νασράλα και τον διάδοχό του (Χασέμ Σαφιεντίν) ανακοίνωσε επισήμως το απόγευμα ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου. Σε βιντεοσκοπημένο διάγγελμά του ο Νετανιάχου απευθύνεται στους Λιβανέζους, καλώντας τους να εγκαταλείψουν τη Χεζμπολάχ.

«Εξαφανίσαμε τον ίδιο τον Νασράλα, τον διάδοχο του Νασράλα και τον διάδοχο του διαδόχου του Νασράλα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

«Η Χεζμπολάχ δεν ήταν τόσο αδύναμη εδώ και πολλά χρόνια» επισήμανε.

Στοχευμένες επιχειρήσεις της 98ης Μεραρχίας εναντίον οχυρών της Χεζμπολάχ κατά μήκος των συνόρων στον νότιο Λίβανο ανακοίνωσαν νωρίτερα την Τρίτη οι IDF.

Εκατοντάδες τρομοκράτες εξοντώθηκαν, υπόγειες υποδομές καταστράφηκαν και εκατοντάδες όπλα εντοπίστηκαν σύμφωνα με ανακοίνωση των ισραηλινών αμυντικών δυνάμεων, ενώ το Τελ Αβίβ φέρεται αποφασισμένο να συνεχίσει και να επεκτείνει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στο νότο.

«Η 98η Μεραρχία, συμπεριλαμβανομένης της Ταξιαρχίας Αλεξιπτωτιστών, της Ταξιαρχίας Καταδρομών, της 7ης Ταξιαρχίας και στρατιωτών από τη Μονάδα Γιαχαλόμ, πραγματοποιούν περιορισμένες στοχευμένες επιδρομές εναντίον οχυρών τρομοκρατών της Χεζμπολάχ κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ στο νότιο Λίβανο» σημειώνεται

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

Συμβαίνει στην Αθήνα