back to top
22.1 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

22.1 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Επί της αρχής συμφωνία για τη διεξαγωγή τηλεμαχίας Ανδρουλάκη – Δούκα

Διαβάστε επίσης

Επί της αρχής συμφωνία για τη διεξαγωγή τηλεμαχίας Ανδρουλάκη – Δούκα στη σημερινή συνάντηση μεταξύ αντιπροσώπων των δυο πλευρών. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε συμφωνία ως προς το format του ντιμπέιτ και τις θεματικές ενότητες στις οποίες θα κληθούν να τοποθετηθούν οι δυο υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ.

Ανοιχτή παραμένει η ημέρα

Σύμφωνα με πληροφορίες απο το επιτελείο Ανδρουλάκη με δεδομένη την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας, διαθέσιμες ημέρες είναι η Πέμπτη ή Παρασκευή την οποία και προτιμά η πλευρά του κ. Δούκα. Απο το επιτελείο του κ. Ανδρουλάκη, αναφέρουν επίσης οτι θα καταβληθεί προσπάθεια να αλλάξει η ημέρα προεκλογικής συγκέντρωσης που ήταν προγραμματισμένη την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη.

Το επιτελείο του Χάρη Δούκα πάντως, αναφέρει ως προς την ημερομηνία διεξαγωγής του ντιμπέιτ οτι είναι διαθέσιμοι και τις 3 ημέρες (Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο) αναμένοντας την απάντηση της πλευράς Ανδρουλάκη. Επισημαίνουν παράλληλα οτι στη σημερινή συνάντηση συμφωνήθηκε το format της τηλεμαχίας, με 7 θεματικές ενότητες, στο πρότυπο του προηγούμενου ντιμπέιτ μεταξύ των 6 υποψηφίων για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Ζητήθηκε επιπλέον να προστεθεί μία ενότητα για το αυξημένο κόστος ζωής, θέμα που -όπως επισημαίνεται -είναι πρωταρχικής σημασίας για τους πολίτες και θα πρέπει να αναδειχθεί η συζήτηση για τον ρόλο του ΠΑΣΟΚ την επόμενη μέρα.

Οι δυο πλευρές αναμένεται να επανέλθουν με νέα συνάντηση.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

Συμβαίνει στην Αθήνα