back to top
26.6 C
Athens
Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

26.6 C
Athens
Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπακογιάννης για Βοτανικό: «Έχει έρθει η ώρα για λύση, όχι με λόγια αλλά με πράξεις»

Διαβάστε επίσης

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, τοποθετήθηκε για το ζήτημα του γηπεδικού του Παναθηναϊκού με ανάρτηση του στο Facebook. «Μέσα στο καλοκαίρι να μιλήσουμε με ολοκληρωμένη πρόταση».

Ο απερχόμενος ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ανακοινώνοντας την αποχώρησή του από την ιδιοκτησία του μπασκετικού τμήματος και βάζοντας πωλητήριο, αναφέρθηκε εκτενώς στο γηπεδικό ζήτημα, τη σχέση Βοτανικού – Λεωφόρου και πάνω σε αυτό το κομμάτι ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης θέλησε ν’ απαντήσει.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στο κόστος της δημιουργίας της Παναθηναϊκής Πολιτείας που είναι πολύ μικρότερο από την αξία του «Απόστολος Νικολαΐδης», όπωςο ίδιος έχει εκτιμήσει, με την ιστορική έδρα του «τριφυλλιού» να μην παραχωρείται σε κανέναν αν δεν υπάρξει νέο γήπεδο!

«Αν είναι να γίνει μόνο ποδοσφαιρικό γήπεδο, ας μείνει στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός» ανέφερε ο απερχόμενος ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κώστα Μπακογιάννη αναφέρει:

«Εδώ και πολλά χρόνια γίνεται μία αέναη συζήτηση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Εδώ και χρόνια ο κόσμος της ιστορικής ομάδας ακούει… αλλά δεν βλέπει.

Εμείς δουλεύουμε. Προετοιμαζόμαστε μεθοδικά ώστε μέσα στο καλοκαίρι να μιλήσουμε με συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη πρόταση, με στρατηγική.

Γιατί έχει έρθει η ώρα να περάσουμε στη λύση, όχι με λόγια αλλά με πράξεις.

Πράξεις που περιλαμβάνουν μελέτη, σχέδιο, κοστολόγηση, και τη συνεννόηση όλων μας.

Όχι ευχές, όχι εξαγγελίες αλλά μόνο έργο. Αυτό έχουμε μπροστά μας και αυτό επιδιώκουμε όλες οι πλευρές που το σχεδιάζουμε».

Σοφιανός: Ο Μπακογιάννης να ενημερώσει άμεσα γα τα σχέδια και τι συμφωνίες

«Είναι προφανές ότι η Δημοτική Αρχή προεκλογικά “έπαιξε” με τα αισθήματα του κόσμου του Παναθηναϊκού, προκειμένου να αποκομίσει πολιτικά οφέλη», τονίζει με δήλωσή του το Μέλος του Π.Γ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Σοφιανός σχετικά με τις εξελίξεις για το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Είναι προφανές επίσης  συνεχίζει ο κ. Σοφιανός ότι όλο αυτό το διάστημα υπήρξαν  συναντήσεις και συμφωνίες, χωρίς ποτέ να ενημερωθεί πραγματικά και ουσιαστικά ο λαός της Αθήνας και οι παρατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο.

«Ο κ. Μπακογιάννης πρέπει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από αμφίσημες δηλώσεις και γρίφους και να ενημερώσει άμεσα, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας, τι σχέδια και τι συμφωνίες υπάρχουν για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, το οποίο για μια ακόμη φορά βρίσκεται στις “Συμπληγάδες” των επιχειρηματικών και οικονομικών ανταγωνισμών», καταλήγει ο Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα