back to top
29 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

29 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Η ΑΕΚ κοντά στον Ινσούα

Διαβάστε επίσης

Η ΑΕΚ έχει επικεντρωθεί στην περίπτωση του Εμανουέλ Ινσούα για τη θέση του αριστερού μπακ με τις δύο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία.

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Λούνα να ήταν στο προσκήνιο για τη θέση του αριστερού μπακ στην ΑΕΚ, ωστόσο τις τελευταίες ώρες ο Ινσούα είναι εκείνος που έχει κερδίσει πόντους και μάλιστα βρίσκεται κοντά στο να κλείσει στην Ένωση.

Ο Αργεντινός μπακ ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Ο 29χρονος φέρεται να έχει ρίξει τις απαιτήσεις του και να έχει πλησιάσει στο ποσό που είναι διατεθειμένη να δώσει η ΑΕΚ και έτσι οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Ο Ινσούα κατά τη διάρκεια της τριετίας που φόρεσε την πράσινη φανέλα μέτρησε 70 συμμετοχές και είχε τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ. Μάλιστα, επί της ουσίας θα αντικαταστήσει έναν άλλον πρώην πράσινο, τον Νίκλας Χουλτ ο οποίος είχε ακολουθήσει το ίδιο δρομολόγιο πριν από τρία χρόνια.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Εμανουέλ Ινσούα αναμένεται να είναι άμεσες και δεν αποκλείεται τις αμέσως επόμενες μέρες να ολοκληρωθεί η απόκτηση του.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα