back to top
27.8 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

27.8 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Κλοπ: «Πολύ καλός ποδοσφαιριστής ο Τσιμίκας»

Διαβάστε επίσης

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Τσιμίκα, που έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λίβερπουλ στο παιχνίδι με την Λίνκολν.

Ικανοποιημένος από την παρουσία του Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος μαζί με τον Ντιόγκο Ζότα έκαναν την Πέμπτη το ντεμπούτο τους στη Λίβερπουλ στην εκτός έδρας νίκη (7-2) επί της Λίνκολν (ομάδα της League One) για το League Cup, δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Οι «κόκκινοι» προκρίθηκαν στους «16» της διοργάνωσης, με τον Έλληνα διεθνή ακραίο αμυντικό, να αγωνίζεται 90 λεπτά και τον Γερμανό τεχνικό να τονίζει ότι είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που απλά πρέπει να προσαρμοστεί στην ομάδα.

«Δεν ήταν εύκολα τα πράγματα στο παιχνίδι για αυτόν. Η Λίνκολν κατάφερε να κλείσει τους χώρους. Ο Κώστας είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και νομίζω ότι είδατε μερικά πράγματα από αυτόν, κάποιες επελάσεις. Αλλά πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτό που κάνουμε, αυτό είναι φυσιολογικό», είπε ο Γερμανός προπονητής, ενώ για τον Ζότα τόνισε: «Συμμετείχε και σε πολλές φάσεις, νομίζω ότι όλοι είδαν, τι μπορεί να κάνει για την ομάδα».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα