back to top
32.3 C
Athens
Παρασκευή, 23 Αυγούστου, 2024

32.3 C
Athens
Παρασκευή, 23 Αυγούστου, 2024

Γ. Δελής: Μη θεωρεί η κυβέρνηση ότι έχει το δικαίωμα να φέρνει δηλητηριώδεις νόμους και να απαιτεί από τους πολίτες να κάτσουν στα αυγά τους

Διαβάστε επίσης

‘Έντονη είναι η αντίδραση από το ΚΚΕ στην απόφαση απαγόρευσης των συναθροίσεων άνω των 100 ατόμων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, επικαλούμενη την επιδημιολογική κρίση.

«Η απόφαση αυτή της κυβέρνησης είναι μια κλιμάκωση του κυβερνητικού αυταρχισμού με πρόσχημα την πανδημία και έρχεται ως συνέχεια της αχαρακτήριστης απαγόρευσης συγκέντρωσης για το Πολυτεχνείο, απόφαση  που μας πήγε πολλές δεκαετίες πίσω» δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στον Γιάννη Λαυράνο ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής .
«Τα συλλαλητήρια που έχουν εξαγγελθεί για αύριο, 28 Ιανουαρίου, θα δείξουν την αποφασιστικότητα της νέας γενιάς να  διαμαρτυρηθεί ενάντια σε έναν νόμο που τσακίζει τα δικαιώματα και τη ζωή της νεολαίας μας» τόνισε.
«Μη θεωρεί η κυβέρνηση ότι έχει το δικαίωμα να φέρνει  τέτοιους δηλητηριώδεις νόμους, να απαιτεί από τους πολίτες να κάτσουν στα αυγά τους και να τους απειλεί μάλιστα με απαγορεύσεις» πρόσθεσε.
‘Όπως ανέφερε ο κ Δελής «είναι εντελώς προσχηματική η επίκληση της προστασίας της υγείας από την κυβέρνηση» λέγοντας με νόημα: «Ας μη πούμε  τί γίνεται στα σχολεία, στα ΜΜΜ και στα μεγάλα εργοστάσια»
Ξεκαθάρισε πως «είναι λογική και δικαιολογημένη η ανησυχία ειδικών και πολιτών για τη διασπορά του ιού»  ωστόσο όπως πρόσθεσε «μήνες τώρα το συνδικαλιστικό κίνημα έχει δώσει δείγματα γραφής ότι ακολουθεί αυστηρά τα μέτρα προστασίας κι αυτό θα γίνει και αύριο»
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα