back to top
28.1 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

28.1 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Κόντρα στη Βουλή για τη «17Ν»

Διαβάστε επίσης

Έντονοι διαξιφισμοί σημειώθηκαν στη Βουλή, μεταξύ των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της ΝΔ Θάνου Πλεύρη και του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη, για τη μεταχείριση των καταδικασμένων μελών της καταδικασμένης τρομοκρατικής οργάνωσης «17Ν».

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Θάνος Πλεύρης, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ως κυβέρνηση προχώρησε σε έξι μεταρρυθμίσεις υπέρ της «17Ν» και συγκεκριμένα, στην κατάργηση των φυλακών τύπου Γ´, στη μείωση της ποινής ,στη μετατροπή σε πλημμέλημα των κακουργημάτων της στρατολόγησης τρομοκρατών και της κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, στη μεταφορά στις αγροτικές φυλακές και στη δυνατότητα να παίρνουν άδεια τα καταδικασμένα μέλη της οργάνωσης.

«Φωτογραφικές διατάξεις δεν υπήρξαν για κανένα και για καμία», απάντησε σε έντονο ύφος ο κ. Σκουρλέτης, λέγοντας επίσης,ότι αποτελούν φαιά-μαύρη προπαγάνδα τα όσα λέγονται περί στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που συναγελάζονται με τρομοκράτες. «Να τα αφήσατε αυτά…Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε η πιο δημοκρατική από το 1974», είπε απευθυνόμενος στον κ. Πλεύρη.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα