back to top
21.8 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

21.8 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Πρεμιέρα με την Ισπανία στη Γρανάδα για την εθνική ομάδα

Διαβάστε επίσης

Το ταξίδι της Εθνικής ομάδας στην προκριματική φάση του Μουντιάλ 2022 ξεκινάει σήμερα  απέναντι στην Ισπανία, στο «Νουέβος Λος Κάρμενες» της Γρανάδας, στο πλαίσιο του 2ου ομίλου της ευρωπαϊκής ζώνης.

Ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ κατέστρωσε τα πλάνα του γνωρίζοντας το βαθμό της δυσκολίας που περιμένει τους παίκτες του στην Ανδαλουσία, έχοντας πάντως την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί απέναντι στους παίκτες του Λουίς Ενρίκε.

Αγωνιστικά, ο Δημήτρης Πέλκας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής και συγκεκριμένα στο ισχίο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι διαθέσιμος, ενώ η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σήμερα για να γίνει γνωστό και το μέγεθος του προβλήματος.

Αναφορικά με την πιθανή ενδεκάδα, η αμυντική πεντάδα έχει «κλειδώσει», καθώς στο τέρμα θα είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ακραίοι μπακ οι Μπακάκης (δεξιά), Τσιμίκας (αριστερά) και στόπερ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με τον Τζαβέλα.

Αν επιλεχθεί να παίξει η ομάδα με τρεις μέσους, ο Ανδρούτσος θέτει υποψηφιότητα για τη θέση στο πλάι των Ζέκα και Μπουχαλάκη. Επίσης σίγουρος θεωρείται ο φορμαρισμένος Μπακασέτας, ενώ τις υπόλοιπες θέσεις θα διεκδικήσουν οι Μασούρας, Γιακουμάκης, Φορτούνης, Μάνταλος και Λημνιός.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί από την UEFA ο 40χρονος Ιταλός Μάρκο Γκουίντα (επιπέδου elite), με βοηθούς τους συμπατριώτες του Καρμπόνε, Περέτι και τέταρτο ρέφερι τον Φάμπιο Μαρέσα. Υπενθυμίζεται ότι στους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν προβλέπεται η χρήση του VAR.

Σέντρα στις 21:45 με τηλεοπτική μετάδοση από το OpenTV το Cosmotesport1. Την ίδια ώρα με τον αγώνα της Εθνικής θα ξεκινήσει και η δεύτερη αναμέτρηση του ομίλου, εκείνη ανάμεσα σε Σουηδία και Γεωργία, στη «Friends Arena» της Στοκχόλμης.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα