back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στη διάθεση του κοινού και τα 8 δημοτικά γυμναστήρια

Διαβάστε επίσης

Στην επαναλειτουργία για το κοινό των 8 δημοτικών γυμναστηρίων προχώρησαν από σήμερα Τετάρτη, ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ). Έως αυτή την ώρα εκδηλώνεται μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή από τους δημότες και των 7 κοινοτήτων.

Η χρήση των γυμναστηρίων, καθώς και η συμμετοχή των αθλούμενων γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού και επιτρέπονται έως τρεις επισκέψεις εβδομαδιαίως. Τα δημοτικά γυμναστήρια λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες 08:30 – 21:30 και Σάββατο τις ώρες 09:00 – 14:00.

Ο ΟΠΑΝΔΑ έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των συνθηκών υγιεινής, αλλά και των κανόνων λειτουργίας των χώρων, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση και τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, για την επαναλειτουργία των γυμναστηρίων.

Κάθε αθλούμενος, μέλος ή μη, θα πρέπει να προσκομίζει σε εβδομαδιαία βάση υποχρεωτικά το αποτέλεσμα του self-test ή rapid-test το οποίο θα πρέπει να επιδεικνύει στο προσωπικό υποδοχής.

Διευκρίνιση για τα νέα μέλη: Για εκγύμναση στα Γυμναστήρια, θα πρέπει να γίνει κανονική εγγραφή με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά (ιατρική βεβαίωση καρδιολόγου ή παθολόγου, δύο φωτογραφίες & αστυνομική ταυτότητα).

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα