back to top
29.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

29.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός στους «8» του Κυπέλλου

Διαβάστε επίσης

Την πρόκρισή του στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, σφράγισε με άνεση σήμερα στο Πανθεσσαλικό ο Παναθηναϊκός, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη του απέναντι στον Βόλο αυτή τη φορά με 2-0 χάρη σε γκολ των Τσέριν (40’) και Σπόραρ (80’).

Το εκτεταμένο rotation από πλευράς Ιβάν Γιοβάνοβιτς έπιασε τόπο, αφού η ομάδα του έκανε το 2Χ2 και παράλληλα επέστρεψε στις νίκες, παρότι είχε 9/11 αλλαγές σε σχέση με το πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Παράλληλα, στους κερδισμένους του αγώνα συγκαταλέγεται ο Βαγιαννίδης, που έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση, ενώ και ο Πούχατς είχε καλή απόδοση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, με εξαίρεση το λάθος που παραλίγο να κοστίσει ένα πέναλτι.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος, 4-2-3-1): Κότνικ, Ουές, Ασλανίδης, Ταχάτος, Σιέλης, Μεταξάς (66′ Ντέλετιτς), Μεσκίδα, Γκάζι (66′ Τσελεμπάκης), Καρτάλης, Τσιρίνος (66′ Μπαριέντος), Κούτσιας (46′ Οζέγκοβιτς).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Σάντσες, Σάρλια, Πούγγουρας, Πούχατς (75′ Παλάσιος), Τσόκαϊ, Ρούμπεν (64′ Σπόραρ), Τσέριν, Βαγιαννίδης (82′ Κουρμπέλης), Ιωαννίδης (82′ Κώτσιρας), Βέρμπιτς (64′ Μπερνάρ).

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα