back to top
25 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

25 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Αποτίμηση της ήττας: Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε επίσης

Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Η συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στο «Athenaeum InterContinental Athens Hotel»θα ανοίξει με ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, στις 17:00.

Στόχος, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, είναι η αναδιάταξη των δυνάμεων, οι αλλαγές σε πρόσωπα και η χάραξη στρατηγικής εν όψει των νέων εκλογών.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε σαφές από την πρώτη στιγμή ότι θα παραμείνει στην ηγεσία του κόμματος, ως τις προσεχείς εκλογές, και θα δώσει τη μάχη.

Στο εσωτερικό του κόμματος έχει προκληθεί αναστάτωση από την ήττα -σοκ στις εκλογές της 21ης Μάιου με τον Δημήτρη Παπαδημούλη να ζητά την τοποθέτηση διπλά στον Αλέξη Τσιπρα μιας «συλλογικότητας» αποτελούμενη από τα πρόσωπα της νέας γενιάς, τα οποία αναδείχθηκαν από τις κάλπες, όπως η Έφη Αχτσιόγλου, ο Αλέξης Χαρίτσης και ο Νάσος Ηλιόπουλος .

Οι δηλώσεις του κ. Παπαδημούλη προκαλέσαν αντιδράσεις με εντονότερη της Ρένας Δούρου η οποία αναφέρθηκε σε “ αηδιαστικές δηλώσεις “μιλώντας χθες στο ραδιόφωνο του Άλφα.

“Οι δηλώσεις του κ. Παπαδημούλη στην καλύτερη περίπτωση είναι αηδιαστικές, για να μην αποδώσω άλλα πολιτικά σχέδια», έσπευσε να σχολιάσει η Ρένα Δούρου. «Δεν μπορεί αυτή τη στιγμή, στο μέσο της μάχης και στο μέσο μιας δύσκολης μάχης που έχουμε ένα διπλό μέτωπο, όχι στενά για το κόμμα, αλλά για τον τόπο, δηλαδή να σταθούμε δυνατό ανάχωμα στην παντοδυναμία και στην αλαζονεία της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη και να μην κάνουμε το χατίρι όσων απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ να δουν τον Αλέξη Τσίπρα να αποσύρεται, να μπαίνουν κάποιοι σε ονοματολογία”, δήλωσε η Ρένα Δούρου

 

Αθήνα 984

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

Συμβαίνει στην Αθήνα