back to top
32.8 C
Athens
Κυριακή, 25 Αυγούστου, 2024

32.8 C
Athens
Κυριακή, 25 Αυγούστου, 2024

ΕΠΟ: Σύγκληση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων το Σάββατο

Διαβάστε επίσης

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε το πρωί πως η UEFA την ενημέρωσε για τη διαθεσιμότητα του Ιταλού ρέφερι, Σιμόνε Σότσα την προσεχή Δευτέρα, προκειμένου να τον ορίσει στο μεγάλο ματς της 5ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της Super League.

Η Ομοσπονδία είχε τονίσει πως θα προχωρούσε τις διαδικασίες, όμως έπεσε πάνω στην… άρνηση του αρχιδιαιτητή, Στηβ Μπένετ, ο οποίος επέμενε στον ορισμό που είχε κάνει ο ίδιος, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο. Παρά το γεγονός πως υπάρχει συμφωνία Ομοσπονδίας, Super League και όλων των μεγάλων ομάδων για ορισμό ξένων διαιτητών στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Η στάση του Μπένετ, ο οποίος ήταν ήδη… υπ’ ατμόν απ’ την Τετάρτη (20/9), επισπεύδει τις εξελίξεις για την απομάκρυνσή του. Βάσει καταστατικού μόνο ο αρχιδιαιτητής μπορεί να αλλάξει τον διαιτητή ενός αγώνα κι απ’ την στιγμή που υπήρξε η «εμπλοκή» με τον Μπένετ, η ΕΠΟ συγκάλεσε το βράδυ της Παρασκευής (22/9) συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων το πρωί του Σαββάτου (23/9), προκειμένου να δρομολογηθεί η αποπομπή του Άγγλου αρχιδιαιτητή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα