back to top
35 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

35 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 23:00

Διαβάστε επίσης

Ο απολογισμός της σημερινής επίθεσης κατά της ρωσικής πόλης Μπέλγκοροντ αυξήθηκε στους 18 νεκρούς και 111 τραυματίες, ανακοίνωσε το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων.

«Τίποτα δεν θα μείνει ατιμώρητο» δήλωσε η Μόσχα μετά την ουκρανική επίθεση στο Μπέλγκοροντ και πραγματοποίησε ευρείας κλίμακας χτυπήματα στο Χάρκοβο. Από τη ρωσική επίθεση επλήγη ιατρικό ίδρυμα, ξενοδοχείο και άλλοι μη στρατιωτικοί στόχοι προκαλώντας τον τραυματισμό τουλάχιστον οκτώ ανθρώπων, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της περιφέρειας Όλεγκ Σινεχούμποφ στο Telegram.

Αυτή την ώρα συνέρχεται το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ με θέμα συζήτησης την επίθεση στο Μπέλγκοροντ, ανακοίνωσε η ρωσική αποστολή στα Ηνωμένα Έθνη.

“Η συνοριακή ζώνη ανάμεσα στην Λωρίδα της Γάζας και την Αίγυπτο, πρέπει να βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Ισραήλ”, δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου κάνοντας παράλληλα την πρόβλεψη ότι ο πόλεμος στην Γάζα και σε άλλα μέτωπα θα διαρκέσει πολλούς ακόμη μήνες. Σε μία ευθεία απειλή προς την Τεχεράνη ο Νετανιάχου υπογράμμισε πως «Αν η Χεζμπολάχ κλιμακώσει τις επιθέσεις, θα υποστεί πλήγματα που δεν έχει καν ονειρευτεί, το ίδιο ισχύει και για το Ιράν».

Κορυφώνεται αύριο, τελευταία Κυριακή του χρόνου, η Πρωτοχρονιάτικη αγοραστική κίνηση για το 2023, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα για τα μικρά καταστήματα και έως τις 8 το βράδυ για πολυκαταστήματα και αλυσίδες καταστημάτων. Τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Τροποποιήσεις αύριο, στα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς. Έως τις 11 το βράδυ θα λειτουργήσουν Μετρό και τραμ. Τα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ θα έχουν ολοκληρωθεί ως τις 11. Δείτε αναλυτικά τις τροποποιήσεις στην ιστοσελίδα του σταθμού μας www.athina984.gr

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, αύριο και στις 10 το βράδυ η σκηνή της πλατείας Συντάγματος πλημμυρίζει με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων ενώ το νέο έτος υποδεχόμαστε με τις συναυλίες του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Μαρίνας Σάττι. Παράλληλα, από τις 11 ξεκινά και το πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη Βαρβάκειο. “Καθώς υποδεχόμαστε το 2024, ανοίγουμε μαζί ένα νέο κεφάλαιο για την Αθήνα” δήλωσε ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

Και ο καιρός

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν αύριο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα