back to top
23.8 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

23.8 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Ολυμπιακός: Μεταγραφικές επαφές λίγες ώρες πριν κλείσει η χειμερινή περίοδος

Διαβάστε επίσης

Μπορεί στον Ολυμπιακό να επέμεναν ότι δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή, αλλά τις τελευταίες ώρες υπάρχει η αίσθηση ότι οι ερυθρόλευκοι κινούνται για κάποια προσθήκη ή προσθήκες της τελευταίας στιγμής.

Η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα τελειώνει και τυπικά σήμερα, αλλά για παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαια. Αν θέλει κάποιον ελεύθερο, τότε μπορεί να τον αποκτήσει και μέσα στον Φεβρουάριο.

Χθες οι Ισπανοί έστελναν τον Ρούμπεν Βέζο. Πρόκειται για τον 30χρονο (τα κλείνει στις 24 Απριλίου) Πορτογάλο στόπερ της Λεβάντε, ο οποίος είχε απασχολήσει και πριν από τρία χρόνια τους Πειραιώτες. Οι Ισπανοί τόνιζαν ότι ο Ολυμπιακός ήταν σε διαρκείς επαφές με τη Λεβάντε και πως δεν μπορούν να βρουν τον τρόπο που δεν θα γίνει η μεταγραφή του δεξιοπόδαρου στόπερ.

O Ζοβάνε Καμπράλ είναι από τις περιπτώσεις των εξτρέμ που αρέσει διαχρονικά στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Μάλιστα, είχε φτάσει κοντά στην απόκτησή του πριν από δύο καλοκαίρια, αλλά την τελευταία στιγμή είχε κάνει πίσω η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τώρα αγωνίζεται στη Σαλερνιτάνα, δανεικός στους Ιταλούς από τη Σπόρτινγκ και έχει φέτος 2 γκολ σε 13 παιχνίδια.

Ο 25χρονος εξτρέμ, που είναι διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι και πήγε στο Κόπα Άφρικα, αναζητά μία νέα σελίδα στην καριέρα του, καθώς δεν βρίσκει χώρο στην ενδεκάδα της Σαλερνιτάνα. Ο μάνατζέρ του τον πρότεινε και λέγεται ότι δεν έχει αφήσει αδιάφορο τον Ολυμπιακό η περίπτωσή του. Είτε για τώρα είτε ακόμη ακόμη και για το καλοκαίρι. Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες για το αν τελικά θα γίνει κάποια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής στον Ολυμπιακό.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα