back to top
35 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

35 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 21:00

Διαβάστε επίσης

Στην κορύφωση των προετοιμασιών τους εν όψει του μεγάλου συλλαλητηρίου την Τρίτη  στην Αθήνα βρίσκονται οι αγρότες που… ζεσταίνουν τις μηχανές των τρακτέρ τους για να τα οδηγήσουν στην πρωτεύουσα. Οι ίδιοι εμφανίζονται αποφασισμένοι, παρά το γεγονός ότι εισέπραξαν την αρνητική απάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί στις συγκεντρώσεις των αγροτών , οι αγρότες που δεν θα ταξιδέψουν στην Αθήνα, προσανατολίζονται σε αποκλεισμούς τελωνείων και λιμανιών. Στο μεταξύ, κατατέθηκε στη Βουλή η διάταξη που αφορά την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο για το 2024  και η οποία δίνει τη δυνατότητα προκαταβολής μέρους του ποσού που θα επιστραφεί στους αγρότες. 

 Δριμύ κατηγορώ κατά των ρωσικών Αρχών εξαπέλυσε η ομάδα υποστήριξης του ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι  Ναβάλνι, με ανάρτησή της στο Telegram, λέγοντας ότι προσπαθούν «να καλύψουν τα ίχνη τους» επειδή δεν παραδίδουν τη σορό στους οικείους του, την ώρα που οι Ρώσοι υποστηρίζουν ότι πέθανε από «σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου». Σε 340 συλλήψεις σε 30 ρωσικές πόλεις προχώρησαν οι Αρχές κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων που έγιναν στη μνήμη του Αλεξέι Ναβάλνι, σύμφωνα με την οργάνωση προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων OVD-Info. Πρόκειται για το μεγαλύτερο κύμα συλλήψεων σε πολιτικές κινητοποιήσεις στη Ρωσία μετά τον Σεπτέμβριο του 2022, όταν περισσότεροι από 1.300 άνθρωποι συνελήφθησαν σε διαδηλώσεις κατά της «μερικής επιστράτευσης» που διέταξε η Μόσχα για την εισβολή της στην Ουκρανία. 

 Δενδροφύτευση σήμερα στο λόφο του Στρέφη παρουσία  του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα. Ο δήμαρχος σε δηλώσεις του τόνισε ότι μαζί με κατοίκους και εργαζομένους προχωρήσαμε σε δενδροφυτεύσεις και σε εργασίες για να παραδώσουμε σε μικρό χρονικό διάστημα την παιδική χαρά καθώς και το γήπεδο μπάσκετ που επί μήνες παρέμεναν κλειστά. Η Αθήνα αλλάζει ΤΩΡΑ!”, κατέληξε ο δήμαρχος  

Φάρσα αποδείχθηκε ο συναγερμός που σήμανε στη Βουλή το απόγευμα του Σαββάτου  μετά από απειλή για βόμβα. H προειδοποίηση έγινε με τηλεφώνημα σε τηλεοπτικό σταθμό στις 18:30 με την γυναίκα που κάλεσε να δηλώνει ότι η έκρηξη θα γίνει μέσα στα επόμενα 45 λεπτά. 

 Τελικά, το τηλεφώνημα αποδείχθηκε φάρσα και λίγα λεπτά αργότερα αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία στους γύρω δρόμους.Στο σημείο είχαν σπεύσει πυροτεχνουργοί, ενώ αποκλείστηκε η περιοχή προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι. 

 Νέα πρόκληση των Τούρκων στα Ίμια  όταν μια τουρκική ακταιωρός εισήλθε στα ελληνικά χωρικά ύδατα το Σάββατο  Άμεσα, στο σημείο έφτασε πλωτό του Λιμενικού Σώματος, στη θέα του οποίου η ακταιωρός αποχώρησε και επέστρεψε προς τις μικρασιατικές ακτές. 

Ακόμη μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού ανήλικου κοριτσιού στο Λαύριο αποκαλύφθηκε από την αστυνομία με δράστη έναν 33χρονο άνδρα και θύμα την θετή 13χρονη κόρη του.Η αστυνομία συνέλαβε τον πατριό του κοριτσιού ο οποίος όπως διαπιστώθηκε εκμεταλλευόμενος την απουσία της συζύγου του επιτίθετο σεξουαλικά και ασελγούσε στο κοριτσάκι για περισσότερο από ενάμιση χρόνο. 

 Στην αθλητική επικαιρότητα… και την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, παίζουν:  

Ατρόμητος- Άρης 0-1 στο 72′ 

Παναθηναϊκός- Λαμία.  0-0 28′

Στο μπάσκετ, ημιτελικοί αγώνες σήμερα για το Κύπελλο Ελλάδας.  Παναθηναϊκός – Άρης 76-65  

Αυτή την ώρα Ολυμπιακός – Προμηθέας. 

Και ο καιρός… Γενικά αίθριος αύριο στην Αττική με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα