back to top
26.6 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

26.6 C
Athens
Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 13:00

Διαβάστε επίσης

Στο Κάιρο έφθασε νωρίτερα αντιπροσωπεία της παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς για συνομιλίες με αντικείμενο την πρόταση ανακωχής στη Λωρίδα της Γάζας, που συνδέεται με την απελευθέρωση ομήρων.

Αιγυπτιακό μέσο ενημέρωσης επικαλούμενο υψηλόβαθμη πηγή μεταδίδουν ότι “έχει επιτευχθεί σημαντική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις” μεταξύ της Χαμάς και του Ισραήλ και πως “οι Αιγύπτιοι διαπραγματευτές έχουν καταλήξει σε μια κοινά αποδεκτή διατύπωση στα περισσότερα από τα σημεία διαφωνίας”.

Πολύ αυξημένη κίνηση στη Βαρβάκειο αγορά για τα τελευταία ψώνια του Πασχαλινού τραπεζιού. Η αγορά θα μείνει ανοικτή ως τις 6 το απόγευμα.

Ανοιχτά ως τις 3 μετά το μεσημέρι θα είναι τα εμπορικά καταστήματα, ενώ πολυκαταστήματα και σούπερ μάρκετ μπορούν να παραμείνουν ανοιχτά ως τις 8 το βράδυ. Κανονικά λειτουργούν σήμερα οι λαϊκές αγορές. Δευτέρα και Τρίτη όλα τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Στις 7 και μισή το απόγευμα αναμένεται η άφιξη του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Θα ακολουθήσει η μεταφορά του με άλλες πτήσεις για τη διανομή του σε όλη τη χώρα.

Την επικινδυνότητα των πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών που πολλές φορές καταλήγουν να τραυματίσουν τους πολίτες εφιστά με βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ελληνική Αστυνομία.

Αναχωρούν σήμερα και οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα. Χωρίς προβλήματα αυτή την ώρα η κίνηση των αυτοκινήτων στις εξόδους των εθνικών οδικών δικτύων σε Ελευσίνα και Αφίδνες.

Αυξημένη παραμένει η κίνηση στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Με ειδικά προγράμματα δρομολογίων θα κινούνται τα μέσα μαζικής μεταφοράς ως και την Τετάρτη του Πάσχα. Απόψε θα ολοκληρώσουν τα δρομολόγιά τους πριν τις 11 το βράδυ. Αναλυτικά τα δρομολόγια στον ιστότοπο του σταθμού μας athina984.gr.

Έξι άτομα συνελήφθησαν σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, τα οποία κατηγορούνται για ενδοοικογενειακή βία. Παράλληλα η Αστυνομία σχημάτισε 13 συνολικά δικογραφίες για άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Και ο καιρός

Νεφώσεις στην Αττική που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Θερμοκρασία από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα