back to top
26.4 C
Athens
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024

26.4 C
Athens
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024

Τσιτσιπάς: «Μετά το πρώτο σετ βρήκα ρυθμό»

Διαβάστε επίσης

Το πολύ δύσκολο ξεκίνημα στο παιχνίδι κόντρα στον Μάρτον Φούτσοβιτς τόνισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις δηλώσεις του, μετά τη νίκη και συνάμα την πρόκρισή του στον δεύτερο γύρο του Roland Garros.

Οι δηλώσεις του Τσιτσιπά:

«Η αρχή ήταν αρκετά δύσκολη. Μπήκε με μεγάλη αυτοπεποίθηση στον αγώνα και το ένιωσα στο τένις του. Το να αντιμετωπίσω κάτι τέτοιο στην αρχή δεν ήταν εύκολη υπόθεση, αλλά έσωσα ένα set-point και πάλεψα να επιστρέψω στο ματς.

Ήταν μια κρίσιμη στιγμή να κρατήσω το πρώτο σετ. Ποτέ δεν ξέρεις το γίνεται. Θέλεις να πάρεις προβάδισμα από την αρχή, οπότε ένιωσα τυχερός κατά κάποιον τρόπο που πήρα το 1ο set, κάτι το οποίο μου έδωσε αυτοπεποίθηση για το δεύτερο.

Αφού έκλεισα το 1ο set, ένιωσα ότι άρχισα να παίρνω το μομέντουμ του αγώνα και τα χτυπήματά μου ήταν ξαφνικά πιο βαθιά με μεγαλύτερη επιτάχυνση από πριν. Η κατάκτηση του 1ου set ήταν η μεγαλύτερη στιγμή του αγώνα. Προς το τέλος έπαιξα εξαιρετικό τένις και ένιωθα πολύ άνετα με τα χτυπήματά μου με όποια απόφαση αποφάσισα να τα εκτελέσω, λειτούργησε άψογα».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα