back to top
24.7 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

24.7 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

O Mποντιρόγκα επιβεβαίωσε τις τρεις πόλεις για το Final Four 2025

Διαβάστε επίσης

Τις τρεις υποψήφιες πόλεις για να φιλοξενήσουν και να διοργανώσουν το Final Four της Euroleague για το 2025 ανέφερε ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

Μιλώντας στη σερβική TV NOVA ο πρόεδρος της EuroLeague Basketball, αναφέρθηκε τόσο στις πιθανότητες του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν για wild card στη νέα χρονιά, τις αλλαγές που έρχονται, αλλά και στις υποψήφιες πόλεις για το Final Four του 2025.

«Τον ερχόμενο μήνα θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Η Σερβία είναι πολύ σημαντικό και αμφότερα τα κλαμπ έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να παίξουν ξανά στην Ευρωλίγκα. Η αλλαγή του συστήματος θα γίνει μόλις η Ευρωλίγκα υιοθετήσει μία στρατηγική για περίοδο 10-20 ετών και νομίζω πως την επόμενη σεζόν θα αποφασίσουμε να δώσουμε άδειες σε ομάδες για τρία-πέντε χρόνια».

Και συνέχισε: «Να σημειώσουμε ότι το Βελιγράδι ήταν υπέροχος διοργανωτής δύο φορές (σ.σ. 2018, 2022). Σύντομα πιστεύω ότι θα του δοθεί κι άλλο Final Four. Η Ευρωλίγκα έχει πολλές υποψηφιότητες για την επόμενη σεζόν, συμπεριλαμβανομένου του Βελιγραδίου, αλλά και των Άμπου Ντάμπι και Βαρκελώνης».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα