back to top
22.4 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

22.4 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Παναθηναϊκός: Η Παπαφωτίου φοράει ξανά τα πράσινα

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός ενίσχυσε την ομάδα βόλεϊ των γυναικών, καθώς συμφώνησε με την Αθηνά Παπαφωτίου η οποία θα φορέσει ξανά τα πράσινα μετά από δέκα χρόνια.

Η Αθηνά Παπαφωτίου ντύνεται ξανά στα πράσινα μετά από δέκα χρόνια. Η 31χρονη πασαδόρος, έπειτα από διαπραγματεύσεις που κράτησαν αρκετό καιρό και μετά από επτά χρόνια στο εξωτερικό συμφώνησε και θα ενισχύσει σημαντικά τον Παναθηναϊκό, ενόψει της νέας περιόδου. Η Παπαφωτίου ξεκίνησε από τον Ηλυσιακό και ακολούθησαν η Αγία Παρασκευή και ο Πανιώνιος.

Τη σεζόν 2010-11 φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα. Το ίδιο έκανε και την επόμενη χρονιά με την ΑΕΚ. Στην Ένωση παρέμεινε για τρία χρόνια πριν πάρει την απόφαση να πάει στο εξωτερικό.

Το 2014 πήγε στη γερμανική Allianz MTV της Στουτγκάρδης, με την οποία κέρδισε το κύπελλο την σεζόν 2014/15. Η επόμενη διετία την βρήκε στην Γαλλία με την Μιλούζ. Τη σεζόν 2017-18 ξεκίνησε τη σεζόν στην Κονελιάνο και στη συνέχεια στην Πολωνία. Η επόμενη σεζόν τη βρήκε στην Μιλούζ, ενώ πέρσι έπαιξε ξανά στην Γερμανία.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

Συμβαίνει στην Αθήνα