back to top
16.6 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

16.6 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κλειστό λόγω ανακαίνισης το ΚΕΠ στην πλατεία Βικτωρίας

Διαβάστε επίσης

Οι περισσότεροι πολίτες φαίνεται να αγνοούν την πρόσφατη ανακοίνωση ότι, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της 6ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας, που βρίσκεται στη  πλατεία Βικτωρίας, Αριστοτέλους 84, θα παραμείνει κλειστό έως τις 10 Αυγούστου λόγω εργασιών ανακατασκευής.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες έχουν περάσει έξω από το ΚΕΠ εκατοντάδες πολίτες που βρήκαν κατεβασμένα ρολά και ανακοινώσεις, που ενημερώνουν ότι το ΚΕΠ θα παραμείνει κλειστό έως στις 10 Αυγούστου και πως οι πολίτες για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους μπορούν να απευθύνονται στα ακόλουθα ΚΕΠ :

-Όθωνος και Αμαλίας 2 ( ΚΕΠ Συντάγματος).

Φωκίωνος Νέγρη 42 ( ΚΕΠ Κυψέλης).

Ακαδημίας 88 ( ΚΕΠ Ακαδημίας).

Παράλληλα,  ενημερώνει τους πολίτες ότι το αρχείο των παραλαβών- αιτημάτων μεταφέρεται στο ΚΕΠ Ακαδημίας. Αυτό, δηλαδή,  σημαίνει ότι όσοι πολίτες έχουν ήδη υποβάλει αιτήματα στο Κ.Ε.Π. της πλατείας Βικτωρίας, θα μπορούν να παραλαμβάνουν τις απαντήσεις των υποθέσεών τους από το ΚΕΠ 1ης Δημοτικής Κοινότητας (ΚΕΠ 0699/Ακαδημίας 88, Πλ. Κάνιγγος), όπου θα υπάρχει εντεταλμένος υπάλληλος.

Η ανακοίνωση είναι αναρτημένη και στην Αγγλική γλώσσα. 

Οι πολίτες με τους οποίους μιλήσαμε δηλώνουν ότι το συγκεκριμένο ΚΕΠ βρίσκεται σε κομβικό σημείο και πως η διαδικασία ανακαίνισης, τους «κόβει» τα πόδια.

Ωστόσο, στην συντριπτική πλειοψηφία τονίζουν ότι εφόσον είναι για καλό σκοπό τότε « χαλάλι η ταλαιπωρία». 

Πάντως, αυτό που έχει σημασία είναι ότι παρά τα ενημερωτικά έγγραφα συναντήσαμε και πολλούς ηλικιωμένους, στους οποίους εάν δεν εξηγούσαμε πως το ΚΕΠ είναι κλειστό, τότε είναι σίγουρο ότι θα περίμεναν για αρκετή ώρα εξω από τις κλειστές πόρτες.

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα