back to top
19.3 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

19.3 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Θρίλερ με τις 9χρονες δίδυμες που διασώθηκαν από την πυρκαγιά

Διαβάστε επίσης

Ώρες αγωνίας  ζουν οι γονείς των 9χρονων δίδυμων κοριτσιών που παραμένουν άφαντα, ενώ διασώθηκαν από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική.

Η επόμενη ημέρα των πυρκαγιών αποκαλύπτει τραγικές ιστορίες πάνω στα αποκαϊδια που άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα, ωστόσο η υπόθεση των δύο κοριτσιών αποτελεί μυστήριο, δεδομένου ότι δεν έχουν δώσει σημεία ζωής, ενώ  έχει διαπιστωθεί από οπτικό υλικό που είδαν οι γονείς, ότι αποβιβάστηκαν σώα από σκάφος, που είχαν επιβιβαστεί για να γλυτώσουν από τη φωτιά.

Τα δύο κοριτσάκια δεν έχουν δώσει σημεία ζωής από τις 6:20 το απόγευμα της Δευτέρας. Ο πατέρας αναζητά από τότε τα παιδιά χωρίς αποτέλεσμα. Μάλιστα ενώ η αναζήτηση σε νοσοκομεία  δεν είχε αποτέλεσμα, έκανε και εξέταση DNA στην ιατροδικαστική υπηρεσία  για την αναγνώριση πτωμάτων, επίσης χωρίς αποτέλεσμα.

Οταν, όμως, πήγε στο σπίτι του διαπίστωσε μαζί με τη γυναίκα του ότι σε βίντεο καναλιού υπήρχαν τα παιδιά του σώα και αβλαβή. Έβγαιναν από πλοιάριο που τα είχε περισυλλέξει, το βράδυ της Δευτέρας. Όσο κι αν τα αναζήτησε δεν μπόρεσε να τα βρει, επέμεινε ότι είναι τα κορίτσια του αλλά δεν έχει νέα τους.

Κινητοποιήθηκαν οι πάντες για να βρουν τα κορίτσια ώστε να διαπιστωθεί αν είναι όντως τα δίδυμα και που βρίσκονται. Από το Λιμενικό πάντως έλεγαν ότι δεν υπήρχε καταγραφή με τα ονόματα των κοριτσιών. Πλήθος μαρτυριών ήταν αντικρουόμενες κάνοντας ακόμη πιο μεγάλο το θρίλερ.

Με το ζήτημα ασχολείται και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και οι αρχές κάνουν έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάτι να επικοινωνήσουν.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα