back to top
20.7 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

20.7 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Ατρόμητος πήρε σπουδαίο διπλό στο Αγρίνιο

Διαβάστε επίσης

Με έναν εξαιρετικό Ευθύμη Κουλούρη που πέτυχε και τα δύο γκολ, ο Ατρόμητος μπήκε με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας 2-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάνταντι μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα επικρατώντας 2-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την φετινή σεζόν στην Super League.

Απόλυτος πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος με δύο κεφαλιές σκόραρε για τους Περιστεριώτες, ενώ σε εξαιρετική μέρα ήταν και ο Γιαννούλης, ο οποίος -εκτός των άλλων- έβγαλε την ασίστ στο δεύτερο γκολ. Για την ομάδα του Αγρινίου, ξεχώρισε ο Μανά, ενώ δραστήριοι ήταν και οι Μάζουρεκ (σκόρερ του πέναλτι που ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1) και Σάκιτς.

Συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Λιάβας (67′ Βασιλούδης), Ντίας, Μιχάι, Πάουλο, Άργκους (89′ Μπελεβώνης), Μάζουρεκ, Έρικσον, Τσοκάνης, Μανά (84′ Βακράκος).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης, Μανούσος (66′ Μπρούνο), Μάντσον, Κουλούρης, Ούμπιδες (66′ Μούγιακιτς), Ρισβάνης, Γιαννούλης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα