back to top
15.8 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

15.8 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Eπίθεση από ακροδεξιούς υποστηρίζει ότι δέχθηκε νεαρός στο Πέραμα

Διαβάστε επίσης

Επίθεση από ομάδα χρυσαυγιτών υποστηρίζει ότι δέχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Πέραμα, νεαρός ενώ μετέβαινε στο Κερατσίνι, για να παρακολουθήσει την συναυλία, με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ο νεαρός, ο οποίος είναι μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής Ειρήνη Μεταξά, δίνει λεπτομέρειες για το περιστατικό, με μία ανάρτησή της στο Facebook:

“Αυτός είναι ο Βαγγέλης. Ο Βαγγέλης έπεσε εχθές, στις 6 το απόγευμα, θύμα ενέδρας από δύο Χρυσαυγίτες στην αφετηρία των λεωφορείων του Περάματος. Ο Βαγγέλης είναι μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα γνωστός στη Σαλαμίνα, για την αντιφασιστική του δράση. Ο Βαγγέλης και όλοι όσοι είμαστε ταγμένοι στο Αντιφασιστικό κίνημα, δεν θα φοβηθούμε και δεν θα σταματήσουμε να αντιμαχόμαστε τους Νεοναζί της Χρυσής Αυγής με όλες μας τις δυνάμεις. Και θα νικήσουμε.

 

Αυτός είναι ο Βαγγέλης. Ο Βαγγέλης έπεσε εχθές, στις 6 το απόγευμα, θύμα ενέδρας από δύο Χρυσαυγίτες στην αφετηρία των…

Gepostet von Irene Metaxa am Sonntag, 16. September 2018

 

Τι αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

«Η επίθεση φασιστών σήμερα το απόγευμα στο Πέραμα εναντίον μέλους της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, που στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δείχνει το αποτρόπαιο πρόσωπο της νεοναζιστικής βίας. Είναι βαθύτατα γελασμένοι οι απόγονοι του Χίτλερ αν νομίζουν ότι θα εκφοβίσουν και θα τρομοκρατήσουν όσους αγωνίζονται για μια καλύτερη κοινωνία.

Πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία Φύσσα, το αντιφασιστικό κίνημα και οι δημοκρατικοί πολίτες πρέπει να ενδυναμώνουν τους αγώνες για την εξάλειψη του νεοναζισμού. Οι αστυνομικές αρχές πρέπει να εντοπίσουν τους δράστες και αυτοί να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα