back to top
22.2 C
Athens
Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

22.2 C
Athens
Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Στην πλ. Δημαρχείου το Κύπελλο του Europa Conference League – «Ελάτε να το δείτε πριν το πάρει ο Ολυμπιακός»

Διαβάστε επίσης

Το Κύπελλο του UEFA Europa Conference League υποδέχθηκε στις 9 το πρωί, στην πλατεία Δημαρχείου, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ο οποίος -μιλώντας στον Αθήνα 9.84- συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την πρόκρισή του στον τελικό της διοργάνωσης και εξέφρασε την ευχή ως Δήμαρχος να διοργανώσει και τελικό Champions League στο Βοτανικό.

Όπως είπε, στις 28 και 29 Μαΐου, ημέρα του τελικού θα στηθούν γήπεδα 5Χ5 στην πλατεία Δημαρχείου στα οποία θα βρίσκονται και οι θρύλοι του Euro 2004.

«Θα έχουμε το τρόπαιο για δύο ημέρες στην πλατεία Κοτζιά και ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί περιμένει να το δει από κοντά, να το αγγίξει και να φωτογραφηθεί μαζί του… Είναι μια όμορφη στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, για τη χώρα και για τον Ολυμπιακό που μακάρι να κατορθώσει να το σηκώσει στις 29 Μαΐου με αντίπαλο τη Φιορεντίνα , στον τελικό στην ΟΠΑΠ AΡΕΝΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θα είναι ένα σπουδαίο γεγονός που θα αναβαθμίσει συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουμε προγραμματίσει για τις 28 και 29 του μηνός σειρά σημαντικών εκδηλώσεων και στον Πειραιά που βέβαια θα είναι στο επίκεντρο, όπως και στην πλατεία Κοτζιά, όπου θα στηθεί ένα Fun Park για τους φιλάθλους και τους φίλους οι οποίοι θα έρθουν, ενώ περιμένουμε και 6 με 9.000 Ιταλούς» δήλωσε ο κ. Δούκας

Σήμερα, έως τις 8 το βράδυ, οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το τρόπαιο από κοντά και να φωτογραφηθούν με αυτό.

Με ανάρτησή του στο facebook ο δήμαρχος Αθηναίων καλεί τους φιλάθλους να προσέλθουν στην πλατεία να δουν το Κύπελλο «πριν το πάρει ο Ολυμπιακός» όπως αναφέρει.

Στην εκδήλωση συμμετέχει και ο Αθήνα 9.84. Το βανάκι του σταθμού εκπέμπει live έως τις 12 το μεσημέρι με πολλή μουσική και εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνον. Σημειώνεται το βανάκι θα παραμείνει στο σημείο έως τη μία μετά το μεσημέρι.

Ο τελικός του UEFA Europa Conference League 2024, θα διεξαχθεί στην Opap ARENA στις 29 Μαΐου 2024, με διοργανώτρια πόλη την Αθήνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα