back to top
16.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Hobby Festival για τους ερασιτέχνες του ελεύθερου χρόνου

Διαβάστε επίσης

Το Hobby Festival η μοναδική εκδήλωση για όλες τις ερασιτεχνικές ασχολίες και για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου ξεκίνησε χθές 5 Οκτωβρίου 2018 και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.

hobby festival

Ανακαλύψτε ένα νέο χόμπι ή μάθετε τα νέα για το αγαπημένο σας

Το τριήμερο του Hobby Festival είναι μια ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν νέες ερασιιτεχνικές ασχολίες για διασκέδαση στον ελεύθερο χρόνο και να διασκεδάσουν. Κατά την διάρκεια του τριημέρου θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια Stratego, paintball, επίδειξη Παραδοσιακής Ιαπωνικής Ξιφασκίας, Street Curling & Ice Hockey, τοξοβολία, γυμναστική, παραδοσιακοί χοροί, ζωγραφική και πολλές εκπλήξεις.

«Είναι ένα φεστιβάλ διασκέδασης» λέει στον Αθήνα 9.84 η Ελισάβετ Καλαρίτη διευθύντρια εκδηλώσεων του Skywalker.gr «στο οποίο οι επισκέπτες θα έρθουν σε επαφή με τους εκθέτες αλλά ταυτοχρόνως θα παίξουν paintball,  escape room, χόκεϊ. ράγκμπι. παιχνίδια στρατηγικής και θα διασκεδάσουν. Ο στόχος μας είναι στην Ελλάδα της κρίσης μικροί και μεγάλοι να διασκεδάσουν να ανακαλύψουν νέες ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο τους. Παράλληλα μέσα από τα hobbies μπορούμε να αυξήσουμε τις δεξιότητές μας».

hobby festival

Η διοργάνωση

Διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από το Skywalker.gr που συγκεντρώνει όλους τους επαγγελματίες και οργανισμούς που διαχειρίζονται μέσα και τεχνογνωσία ερασιτεχνικών ασχολιών και δράσης ελεύθερου χρόνου (χόμπι).

Οι διοργανωτές υπόσχονται μία φυσική πλατφόρμα άμεσης επαφής και διάδρασης με θέματα από τις παρακάτω ενότητες:

Μοντελισμός/ Συλλογές/ Κόμικς
Χειροτεχνία/ Τεχνικές δεξιότητες/ DIY
Extreme Sports/ Αθλητισμός
Επιστήμες/ Παρατήρηση/ Γραφή/ Διάβασμα
Κηπουρική/ Αγροτικά/ Μαγειρική
Μουσική/ Χορός/ Φωτογραφία/ Θέατρο/ Ζωγραφική/ Κινηματογράφος Εναλλακτικά/ Αστική δράση Επιτραπέζια/ Στρατηγική/ Παιχνίδια

hobby festival

Στο HobbyFestival συμμετέχουν hobbies, που μπορούν να συνεισφέρουν στην ευζωία και στην προοπτική της ευτυχίας, ενισχύοντας παράλληλα τις προσωπικές δεξιότητες, στην ανακάλυψη και καλλιέργεια κλίσεων και ταλέντων, όπως και στη συνάντηση ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα και ικανότητες.

Τι είναι το skywalker.gr

Το skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, από το 1999.

Σήμερα, παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στο χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας. Παρέχει πρόσβαση σε αγγελίες, προκηρύξεις, ανακοινώσεις θέσεων και εργαλεία διαχείρισης καριέρας, καθώς και τη δυνατότητα να προσθέσει ο υποψήφιος το βιογραφικό του σημείωμα σε πανελλαδική βάση δεδομένων, από όπου μπορούν να το αντλήσουν εταιρίες παντού στην Ελλάδα. Επιπλέον, με δράσεις όπως η διοργάνωση σεμιναρίων με δωρεάν είσοδο για το κοινό, προσφέρει πληροφόρηση για θέματα της αγοράς εργασίας και της επιχειρηματικότητας προσαρμοσμένα στις ανάγκες της ελληνικής πραγματικότητας.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ

hobby festival

INFO

To Hobby Festival διοργανώνεται στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ (Ερμού 1 & Πειραιώς, Γκάζι).

Ώρες λειτουργίας: 11πμ-10μμ.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

hobby festival

hobby festival

hobby festival

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα