back to top
15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τελικός για την Εθνική στο Τάμπερε

Διαβάστε επίσης

Τον κρισιμότερο ως τώρα αγώνα της δίνει απόψε η Εθνική Ελλάδας με αντίπαλο την Φινλανδία στο Τάμπερε, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Nations League.

Η στιγμή της αλήθειας έφτασε για την Εθνική. Aπόψε το βράδυ στις 21:45-ΕΨΙΛΟΝ-Cosmotesport, στο Τάμπερε της Φινλανδίας, η Ελλάδα θα δείξει αν μπορεί να κατακτήσει την πρώτη θέση στο 2ο όμιλο της League C στο Nations League, να κερδίσει την άνοδο στη League B, μένοντας ταυτόχρονα στο «παιχνίδι» για ένα εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2020.

Η νίκη είναι ο στόχος της Εθνικής, αλλά και μία ισοπαλία στον αγώνα με τη Φινλανδία δεν θα είναι καταστροφή, όπως είπε ο Μίχαελ Σκίμπε, στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση. Ο «Νο1» κίνδυνος για την Εθνική μας είναι ο Πούκι, τον οποίο αναμένεται να αναλάβει ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος είναι ένας από τους πιο γρήγορους στόπερ στην Ευρώπη.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Μίκαελ Σκίμπε δεν υπολογίζει τον Δημήτρη Κουρμπέλη που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Ουγγαρία. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης όπως όλα δείχνουν θα είναι ο αντικαταστάτης του. Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, δεν αναμένονται αλλαγές και θα αγωνιστούν οι 10 του παιχνιδιού με την Ουγγαρία.

Η πιθανή 11αδα της Ελλάδας

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βασίλης Μπάρκας, δεξιά και αριστερά θα βρίσκονται οι Μπακάκης και Τσιμίκας, ενώ το δίδυμο των σέντερ μπακ, Παπασταθόπουλος – Μανωλάς δεν αλλάζει. Ο Ζέκα θα είναι ο βασικός αμυντικός χαφ, με τον Τζιόλη όπως αναφέραμε να είναι πιθανότατα δίπλα του, ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μήτρογλου, θα αγωνιστούν οι Μπακασέτας, Φορτούνης, Πέλκας από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Η βαθμολογία του ομίλου της Εθνικής:

1. Φινλανδία 9 (3-0)
2. Ελλάδα 6 (3-2)
3. Ουγγαρία 3 (2-3)
4. Εσθονία 0 (0-3)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα