back to top
22.2 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

22.2 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Παράσταση της Γιουβέντους στο «Ολντ Τράφορντ»

Διαβάστε επίσης

Η Γιουβέντους έδωσε μία σπουδαία…παράσταση στο «Ολντ Τράφορντ» και έφυγε νικήτρια με 1-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στέλνοντας το μήνυμα ότι στοχεύει να φτάσει μέχρι το τέλος στο Champions League.

Η Γιουβέντους χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα πήρε τη νίκη 1-0 απέναντι σε μια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν έδειξε ικανή να την απειλήσει. Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος επέστρεψε μετά από χρόνια στο «Ολντ Τραφορντ» και γνώρισε την αποθέωση. Ο Ντιμπάλα κατάφερε να πάρει μεγάλο μέρος από τη λάμψη του στη βραδιά, καθώς με δικό του γκολ στο 17ο λεπτό έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Η Γιουβέντους θα μπορούσε να έχει σκοράρει και άλλες φορές, αλλά ο Ντε Χέα έκανε σωτήριες επεμβάσεις όπως και σε ένα εξαιρετικό σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο πρώτο ημίχρονο. Η Μάντσεστερ δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά και η ήττα ήρθε φυσιολογικά. Βελτιώθηκε μετά τα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα και η μόνη φάση που θα θυμάται από την αναμέτρηση είναι αυτή του 75ου λεπτού όταν ο Πογκμπά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

ΜΑΝΤΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γιανγκ, Λίντελοφ, Σμόλινγκ, Σο, Μάτα, Μάτιτς, Πογκμπά, Ράσφορντ, Λουκακού, Μαρσιάλ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στσέσνι, Ζοάο Κανσέλο (87′ Ντόουγκλας Κόστα), Μπονούτσι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Πιάνιτς, Μπετανκούρ, Ματουιντί, Κουαδράδο (81′ Μπαρτσάλι), Ντιμπάλα (78′ Μπερναρντέσκι), Ρονάλντο

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

https://youtu.be/AjF-YXdfmqE

Η βαθμολογία

Γιουβέντους 9β (6-0)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4 (3-1)
Βαλένθια 2 (1-3)
Γιούνγκ Μπόις 1 (1-7)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα