back to top
14.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

14.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι διαιτητές της Ευρωλίγκας στρέφονται κατά του Γιαννακόπουλου

Διαβάστε επίσης

Με ανακοίνωσή της η Ενωση διαιτητών Ευρωλίγκας προαναγγέλλει νομικές ενέργειες προκειμένου να προστατευτεί η ακεραιότητα, η διαφάνεια και ο επαγγελματισμός των μελών της, σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δεν αποδείξει τα όσα κατήγγειλε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

«Η Ένωση διαιτητών της Ευρωλίγκας (UEBO) απορρίπτει τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν από τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού κύριο Γιαννακόπουλο για δύο από τα μέλη μας. Γι’ αυτό ζητάμε να αποδειχθεί η ακρίβεια αυτών των κατηγοριών και πως, σε κάθε περίπτωση, διατηρούμε το δικαίωμα να προσφύγουμε σε νομικές ενέργειες προκειμένου να προστατεύσουμε την ακεραιότητα, την διαφάνεια και τον επαγγελματισμό των μελών της UEBO.

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να δεχθούμε καμία ψευδή κατηγορία από κανέναν εκπρόσωπο καμίας ομάδας, από τη στιγμή που κατά την γνώμη μας, έχουν γίνει με σκοπό την χειραγώγηση της δουλειάς των διαιτητών και, συνεχίζοντας με αναπόδεικτες κατηγορίες, να κάνουν τις αποφάσεις τους ακόμα πιο δύσκολες, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την διοργάνωση» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα