back to top
19.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

19.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΚΚΕ: Πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα βρίσκεται η ίδια η πολιτική της ΕΕ

Διαβάστε επίσης

Για ανάδειξη των γνωστών εκβιαστικών διλημμάτων, περί σταθερότητας, με στόχο την απόσπαση ψήφων στις ευρωεκλογές, μιλά το γραφείο τύπου του ΚΚΕ σχολιάζοντας την χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού στο βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.

«Ο κ. Μητσοτάκης με τα γνωστά εκβιαστικά διλήμματα περί σταθερότητας ζητάει την ψήφο του λαού για να επηρεάζει – όπως λέει – τις αποφάσεις στην ΕΕ», αναφέρει το σχόλιο του ΚΚΕ, προσθέτοντας : «Το ζήτημα, βέβαια, είναι ακριβώς αυτό, ότι πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα – από την ακρίβεια και την επίθεση στο εργατικό λαϊκό εισόδημα μέχρι την εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και το έγκλημα των Τεμπών – βρίσκεται η ίδια η πολιτική της ΕΕ, την οποία ο κ. Μητσοτάκης υπηρετεί με απόλυτη συνέπεια.

Σε αυτές τις εκλογές, λοιπόν, καταλήγει η ανακοίνωση, είναι κρίσιμο να εκφραστεί η λαϊκή αποδοκιμασία απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ, κάτι το οποίο δεν μπορεί να γίνει μέσω κομμάτων που “αντιπολιτεύονται” την κυβέρνηση Μητσοτάκη με σημαία την ευρωενωσιακή “κανονικότητα”, αλλά μέσα από την ισχυροποίηση του ΚΚΕ, που είναι ο μόνος συνεπής αντίπαλος απέναντι σε αυτή τη “φυλακή των λαών”».

Κώστας Κορέλλης

  • Ετικέτες
  • KKE
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα