back to top
14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Συλλυπητήρια ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τον οπαδό που «έφυγε» από τη ζωή

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός και το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνούν τον θάνατο του Γιάννη Δημάρχου ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς στο Καραϊσκάκη. Με ανακοινώσεις τους Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Την οδύνη της για την απώλεια του φίλου του Ολυμπιακού, που έχασε αρχικά τις αισθήσεις του μέσα στο Καραϊσκάκη και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι κατέληξε, εξέφρασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω ανακοίνωσης.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της σημερινού αγώνα.

 

Συλλυπητήρια Παναθηναϊκού για τον οπαδό του Ολυμπιακού που «έφυγε» από τη ζώη

 

Η ΑΕΚ με δική της ανακοίνωση, εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τη θλιβερή απώλεια του άτυχου φίλαθλου του Ολυμπιακού, λίγη ώρα μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τη θλιβερή απώλεια του άτυχου φίλαθλου του Ολυμπιακού, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις εξέδρες του γηπέδου Καραϊσκάκη και ενώ παρακολουθούσε τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους οικείους του».

Τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους φίλους του άτυχου φιλάθλου του Ολυμπιακού εξέφρασε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τα συλλυπητήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του άτυχου φιλάθλου του Ολυμπιακού που τελικά έχασε τη ζωή του. Ο θρήνος για την απώλεια ανθρώπων στα γήπεδα μας ενώνει όλους…», ήταν το μήνυμα των Θεσσαλονικέων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα